Happy Channel va difuza serialul „Flăcările destinului”

De: Ana Obretin / 19.07.2021, 15:59
Happy Channel va difuza serialul

În plină perioadă a vacanţelor, Happy Channel îşi răsfaţă telespectatoarele cu o producţie în premieră în România. Începând din 29 iulie, postul TV va difuza blockbuster-ul turcesc „Flăcările destinului”. Regizat de Ahmet Katıksız, serialul de tip dramă se bucură deja de succes în mai multe ţări din Europa, fiind considerat una dintre cele mai bune producţii turceşti de gen din ultimii ani.

„Flăcările destinului/ Alev, alev” prezintă povestea a trei femei, Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Deniz – pe care telespectatatorii au putut-o urmări şi în „Çukur – Legea Familiei”, serial difuzat de Happy Channel – si Çiçek (Hazar Erguclu –  ce a putut fi urmărită şi în „Elita societăţii”, tot la Happy Channel, ale căror vieţi iau o întorsătură total neaşteptată în urma unui incediu izbucnit în timpul unei strângeri de fonduri, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Astfel, telespectatorii le vor putea urmări pe Cemre, împreună cu fiica ei minoră, ce încearcă în permanenţă să scape de coșmarul violent al unei căsnicii care a început din dragoste, pe Rüya, care nu s-a confruntat niciodată cu partea amară a adevărului în viața ei frumoasă și privilegiată, şi pe Çiçek, care este pe punctul de a-și pierde identitatea și frumusețea, în jurul căreia gravitează întreaga ei poveste.

Întreaga poveste va putea fi urmărită începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Happy Channel.

CITEȘTE ȘI: Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”, în curând la Antena 1

„Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1

Foto: Antena 1