Harrison Ford, Brad Pitt, Reese Witherspoon, printre prezentatorii galei Oscar 2021

De: Ana Obretin / 13.04.2021, 10:40
Harrison Ford, Brad Pitt, Reese Witherspoon, printre prezentatorii galei Oscar 2021

Harrison Ford, Brad Pitt, Reese Witherspoon se numără printre starurile care vor participa în carne și oase la ediția de anul acesta a galei Oscar, ce va avea loc pe 25 aprilie. Din cauza pandemiei, cea mai strălucitoare petrecere de la Hollywood are loc anul acesta la o gară istorică din centrul orașului Los Angeles, Union Station. Fanii nu vor avea acces la defilarea de pe covorul roșu.

Vedetele invitate vor participa la gală în persoană și în ținută formală, nu în ​​pijamale, prin intermediul aplicației Zoom, au transmis organizatorii. Aceștia au promis, într-un comunicat emis luni, „un areopag de staruri galactice”, atât de strălucitor încât „pot fi necesari ochelari de soare”, potrivit Variety.

Organizatorii au dorit să limiteze cât mai mult posibil intervențiile online, care au stârnit critici și dezamăgiri în timpul altor ceremonii de premiere din acest sezon, în special la Globurile de Aur. La acel eveniment, numeroase staruri au apărut în ținute sport sau pijamale pentru a-și primi recompensele, în videoconferințe.

Joaquin Phoenix, Renee Zellweger și Bong Joon-ho, la gala Oscar

Alături de Harrison Ford și Reese Witherspoon, câștigători ai premiilor Oscar din 2020, precum Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger și Laura Dern, precum și sud-coreeanul Bong Joon-ho vor fi prezenți în carne și oase. Vedete precum Angela Bassett, Halle Berry și Bryan Cranston vor fi, de asemenea, pe covorul roșu,

Datorită îmbunătățirii clare a situației sanitare, în special odată cu campania de vccinare, California își accelerează procesul de reluare a activităților sale economice și culturale.

O ceremonie care va arăta ca „un film”

Cea de-a 93-a ediție a galei Oscar va fi difuzată de la Union Station, dar și de la tradiționalul Dolby Theatre din Hollywood, unde recitalurile muzicale vor avea loc în direct. De asemenea, au fost planificate spații în Marea Britanie și Franța pentru artiști nominalizați care nu vor putea să călătorească la Los Angeles pentru a participa la ceremonie. 

Evenimentul este regizat, pentru a șasea oară, de Glenn Weiss, și produs de Steven Soderbergh, regizorul filmului „Contagion”. „Vrem ca gala Oscar din acest an să arate ca un film, nu ca o emisiune TV”, au insistat producătorii. 

CITEȘTE ȘI:

Oscar 2021: Nominalizații și invitații sunt considerați lucrători esențiali și pot participa la gală

Lista completă a nominalizărilor la gala Oscar 2021, unde „Colectiv”, de Alexander Nanau, a fost selectat în două categorii

Academia de film americană s-a răzgândit: va permite intervențiile virtuale în timpul galei Oscar

Oscar 2021: Predicțiile pentru cel mai bun machiaj și cea mai bună coafură

Foto: Profimedia Images