Harrison Ford, rănit în timp ce filma „Indiana Jones 5“

De: Nicoleta Lepădatu / 24.06.2021, 06:44
Harrison Ford, rănit în timp ce filma „Indiana Jones 5“

Chiar și Indy este susceptibil de lovituri și vânătăi. Actorul Harrison Ford a suferit o accidentare la umăr pe platourile de filmare de la „Indiana Jones 5”, motiv pentru care va lua o pauză până când va termina tratamentul și va fi din nou evaluat de către medici.

Între timp, regizorul James Mangold va continua să filmeze fără Ford.

„În timpul repetiției pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare la umăr”, a spus un purtător de cuvânt al Disney într-un comunicat. „Producția va continua în timp ce se stabilește cursul adecvat al tratamentului, iar programul de filmare va fi reconfigurat după cum este necesar în următoarele săptămâni.”

Nu se cunoaște seriozitatea problemei lui Ford, dar nu este pentru prima dată când se rănește singur în timp ce face un film. În trecut, Ford a suferit o accidentare gravă la spate când era pe platou la „Indiana Jones and The Temple of Doom” și a s-a rănit la picioare în timp ce filma pentru „Star Wars: The Force Awakens”.

Filmările pentru „Indiana Jones 5” se desfășoară de la începutul lui iunie în Marea Britanie. Detaliile scenariului acestei producții nu se cunosc, dar Harrison Ford, acum în vârstă de 78 de ani, își reia rolul iconic de arheolog. Din distribuție vor mai face parte Phoebe Waller-Bridge și Mads Mikkelsen.

Steven Spielberg, care a regizat primele patru filme din franciză, ar fi trebui să regizeze inițial „Indiana Jones 5.” Cu toate acestea, el i-a dat frâiele filmului lui Mangold, a cărui filmografie include „Ford v Ferrari” și „Logan”, în 2020. Se așteaptă ca Spielberg să rămână ca producător, în timp ce George Lucas, care a co-creat Indiana Jones cu Spielberg, nu a fost implicat oficial în „Indy 5.”

„Indiana Jones 5” a fost amânat de mai multe ori și este programat să aibă premiera în cinematografe pe 29 iulie 2022.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru “Indiana Jones 5” încep săptămâna viitoare. Tot ce trebuie să știi despre noul film