Filmările pentru “Indiana Jones 5” încep săptămâna viitoare. Tot ce trebuie să știi despre noul film

De: Loredana Toma / 05.06.2021, 08:10
Filmările pentru “Indiana Jones 5” încep săptămâna viitoare. Tot ce trebuie să știi despre noul film

Filmările pentru “Indiana Jones 5” vor începe săptămâna viitoare, în Marea Britanie, după o întârziere de aproape doi ani. Inițial, filmările au fost programate în 2019, însă cei de la studiourile Disney nu au fost mulțumiți de scenariu și astfel acestea au fost amânate.

Lansarea noii producții, avându-l pe Harrison Ford în rolul principal, este plănuită pentru 29 iulie 2022. Filmul îl are ca regizor pe James Mangold (“Logan”), care a preluat rolul de la Steven Spielberg, acesta rămânând parte importantă în echipa de producție executivă, potrivit Digital Spy.

După mai multe modificări, distribuția finală îi are, alături de Ford, pe actorii Mads Mikkelsen (“Hannibal”), Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Boyd Holbrook (“Logan”), Shaunette Renée Wilson (“The Resident”) și Thomas Kretschmann (“Avengers: Age of Ultron”). 

“Nu există nimeni altcineva care să fie Indiana Jones”

Deocamdată nu sunt informații despre rolurile celorlalți, însă un lucru este cert, Harrison Ford va fi Indiana Jones pentru totdeauna.

“Nu există nimeni altcineva care să fie Indiana Jones. Eu sunt Indiana Jones. Eu am creat acest personaj și, când eu voi muri, va muri și el. Să vă intre bine în cap”, a spus Ford, în vârsta de 78 de ani.

Se pare, însă, că actorii ar fi mulțumiți cu rolurile primite, Mads Mikkelsen confirmând acest lucru: “Scenariul conține tot ceea ce mi-am dorit să conțină. Cred că sunt invitat să creez un personaj – cred că toată lumea vrea asta. De aceea au ales anumiți actori care pot veni cu anumite lucruri și astfel va fi o colaborare foarte bună, ca întotdeauna”. 

Este foarte posibil ca Marion Ravenwood și Karen Allen să nu revină în distribuția filmului. Deși Allen a fost implicată în fazele inițiale ale filmului, aceasta nu a fost contactată în 2016, atunci când lungmetrajul a fost anunțat oficial.

Cu atâtea schimbări legate de distribuție, producție și lansare, de data aceasta și informațiile despre acțiunea “Indiana Jones 5” sunt ținute în secret.

Se știe, însă, că acțiunea filmului este plasată după cea din „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, Crystal Skull” (2008), care s-a petrecut în 1957, și va prezenta un dr. Jones, arheolog aventurier, în vârstă, ceea ce înseamnă că “se va evidenția tumultuoasa și nostalgica perioadă a sfârșitului anilor ’60”, potrivit Digital Spy. Mai există zvonurile potrivit cărora filmulva include o cursă în spațiu.

“Este interesant să-l văd într-o lumină diferită. Va fi distractiv”, a spus Ford despre personajul său și despre film.

Franciza „Indiana Jones” a fost lansată acum 40 de ani

Franciza „Indiana Jones” a fost lansată în 1981, cu „Raiders of the Lost Ark”, și continuată cu „The Temple of the Doom”, „The Last Crusade” și „The Kingdom of the Crystal Skull”. În total, franciza a avut încasări totale de aproape 2 miliarde de dolari la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI: Ford s-a epilat pentru a se opri lumea din defrisat (VIDEO)

Cel mai bun film de actiune al tuturor timpurilor

Când vedetele se transformă în supereroi adevăraţi!

Top 10 – Celebrităţi incredibil de stupide

Foto: Profimedia Images