Hilary Swank, Jack Reynor, Olivia Cooke vor juca rolurile principale în thrillerul „Mother’s Milk”

De: Nicoleta Lepădatu / 06.07.2022, 10:17
Hilary Swank, Jack Reynor, Olivia Cooke vor juca rolurile principale în thrillerul „Mother’s Milk”

Hilary Swank („Million Dollar Baby”), Jack Reynor („Midsommar”) și Olivia Cooke („House of the Dragon”) vor juca în viitorul thriller despre opioide „Mother’s Milk”.

Filmul, care a încheiat recent producția la New York, este semnat de regizorul Miles Joris-Peyrafitte, care a scris scenariul împreună cu Madison Harrison. Printre creditele anterioare ale regizorului se numără cel de câștigător al premiului special al juriului Sundance „As You Are” și „Dreamland” cu Margot Robbie. Pe lângă cei trei protagoniști, distribuția suplimentară îi mai include și pe Dilone, Hopper Penn, Norm Lewis și Karen Aldridge.

„Mother’s Milk” urmărește o jurnalistă care, după uciderea fiului ei cu care nu avea o relație apropiată, formează o alianță puțin probabilă cu iubita însărcinată a acestuia pentru a-i găsi pe cei responsabili de moartea sa. Împreună se confruntă cu o lume a drogurilor și a corupției în micul lor oraș din nordul statului New York, unde descoperă un secret și mai întunecat.

„A realiza acest film a fost un vis personal al meu timp de șase ani și a aduna o distribuție de staruri ca aceasta este mai mult decât aș fi putut spera vreodată”, a spus Joris-Peyrafitte într-un comunicat. „Sunt atât de încântat să dau viață acestei povești alături de ei și de echipa mea de producători minunați.”

Pe lângă „Mother’s Milk”, Hilary Swank are mai multe proiecte viitoare. Ea va fi văzută în continuare în serialul dramă ABC „Alaska”, creat de Tom McCarthy („Spotlight”). De asemenea, a încheiat recent producția pentru filmul Lionsgate „Ordinary Angels”, alături de Alan Ritchson („Jack Reacher”).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cameron Diaz revine pe ecrane pentru un film Netflix în care va juca alături de Jamie Foxx

Kate Winslet va juca în drama „Trust” de la HBO, pentru care va fi și producător