Hugh Grant este “omul rău” în filmul “Dungeons & Dragons”

De: Loredana Toma / 03.03.2021, 11:51
Hugh Grant este “omul rău” în filmul “Dungeons & Dragons”

Actorul britanic Hugh Grant va interpreta un rol negativ în filmul “Dungeons & Dragons”, regizat de duoul filmului “Game Night”, Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Filmul este o adaptare după jocul video cu același titlu. Totodată, ultima parte a scenariului a fost scrisă tot de cei doi, după un proiect de Michael Gilio.

Actrița Sophia Lillis se alătură și ea distribuției, în rolul personajului Doric

Potrivit Deadline, Grant va interpreta rolul ticălosului Forge Fletcher, însă mai multe detalii nu sunt cunoscute deocamdată. Alături de Grant este și actrița Sophia Lillis, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul horror “It” (2017), bazat pe romanul omonim de Stephen King, iar personajul ei în noul film se numește Doric.

Grant se alătură unei distribuții formate din Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith și Rege-Jean Page, acesta din urmă în rol principal.

“Dungeons & Dragons” este un joc de război strategic, ce a fost creat de Gary Gygax și Dave Arneson și care a fost lansat în 1974, de cei de la Tactical Studies Rules, Inc. Jocul implică o platformă unde se creează armate, regate și armament și include personaje mitice.

Detaliile poveștii sunt încă secrete, dar filmul se anunță a avea o abordare subversivă față de jocul video. Anterior, s-a speculat că filmul se va concentra pe misiunea periculoasă a unui războinic de a găsi o comoară mitică, potrivit Variety. Filmul va fi regizat în colaborare cu companiile Paramount și eOne, care se ocupă atât de producție, cât și de promovare și distribuție.

“Dungeons & Dragons” a mai fost adus pe marile ecrane în anul 2000, cu o distribuție formată din actorii Marlon Wayans, Zoe McLellan și Jeremy Irons, însă nu prea a avut succes.

Grant, nominalizat și premiat pentru rolul din filmul “The Undoing”

Cea mai recentă apariție a actorului Hugh Grant a fost în drama HBO “The Undoing” pentru care a fost răsplătit cu nominalizări la Globurile de Aur, premiile Sindicatului actorilor americani și Critics Choice. În prezent, actorul filmează pentru thrillerul de acțiune “Five Eyes”, pentru care s-a reunit cu regizorul Guy Ritchie, cu care a mai colaborat pentru producțiile “The Man From U.N.C.L.E” și “The Gentlemen”.

Lillis a mai jucat în miniseria Netflix “I Am Not Okay With This”, iar, în prezent, poate fi urmărită în filmul “Uncle Frank” difuzat de Amazon.

CITEȘTE ȘI: Hugh Grant ar putea juca în noul thriller al lui Guy Ritchie 

Soţia actorului Hugh Grant, răpită la Paris – FOTO 

Foto: Profimedia Images