Hugh Laurie, regizor, scenarist și producător al miniseriei TV „Why Didn’t They Ask Evans?”, o adaptare a romanului omonim al Agathei Christie

De: Nicoleta Lepădatu / 23.06.2021, 06:05
Hugh Laurie, regizor, scenarist și producător al miniseriei TV „Why Didn't They Ask Evans?”, o adaptare a romanului omonim al Agathei Christie

Hugh Laurie a început să lucreze ca regizor și producător executiv al adaptării BritBox a romanului Agathei Christie, din 1934, „Why Didn’t They Ask Evans?”

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, a fost văzută sâmbătă la Three Cliffs Bay, în peninsula Gower, Țara Galilor, în timp ce dădea indicații actorilor din rolurile principale Will Poulter, în vârstă de 28 de ani, care îl va juca pe Bobby Jones și lui Conleth Hill, în vârstă de 56 de ani, care îl va interpreta pe Dr. Alwyn Thomas. Hugh Laurie s-a plimbat pe plajă și a vorbit cu ambii actori, părând că le dă instrucțiuni, în timp ce lucrau la o scenă din serial.

Hugh Laurie a semnat în aprilie contractul pentru a scrie scenariul, a regiza și a fi producător executiv al uneia dintre cele mai importante producții ale serviciului de streaming BritBox.  Miniseria va avea trei părți și va urmări povestea din cartea „Why Didn’t They Ask Evans?”, publicată pentru prima dată în 1934.

„Why Didn’t They Ask Evans?” îi are în centru pe simpaticul Bobby Jones și pe prietena acestuia,  Frances “Frankie” Derwent. Căutând o mige de golf rătăcită, Jones descoperă trupul unui bărbat pe moarte, care, cu ultimele puteri îi șoptește întrebarea care dă titlul miniseriei. Înarmați doar cu o fotografie a unei tinere foarte frumoase, pe care au găsit-o în buzunarul tipului mort, cei doi deveniți ad hoc detectivi amatori  pornesc într-o aventură plină de mister pentru a rezolva crima.  Ei se dovedesc destul de abili în descoperirea a tot felul de indicii, dar în această călătorie pe urma răspunsului la misterioasa întrebare întâlnesc tot felul de pericole nebănuite.

Emily Powers, directorul BritBox North America, a spus: „Scenariul lui Hugh Laurie aduce un omagiu strălucirii romanului original al Agathei  Christie în timp ce adaugă detalii proaspete, umor și un tip de creativitate care va încânta spectatorii.” Lansarea miniseriei va avea loc în 2022.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Hugh Laurie revine pe micul ecran cu o miniserie de spionaj

 

 

Tags: