Incidentul Jackson-Timberlake de la Super Bowl, subiect de documentar

De: Loredana Toma / 27.04.2021, 15:50
Incidentul Jackson-Timberlake de la Super Bowl, subiect de documentar

Momentul controversat pe care Justin Timberlake l-a creat în timpul concertului de la Super Bowl din 2004, când i-a dezgolit un sân lui Janet Jackson, va fi subiectul unui nou documentar. Proiectul va fi realizat de Left/ Right TV, aceeași echipă care a produs și documentarul despre artista Britney Spears. 

“Documentarul se va concentra pe consecințele asupra lui Janet Jackson, după ce gestul lui Timberlake a uimit întreaga audiență și a pus-o pe Jackson într-o situație extrem de incomodă”, potrivit unei surse citate de publicația Page Six. “Documentarea pentru acest proiect include discuții cu toată lumea implicată, de la dansatori la stiliști, regizori, producători, oricine și toată lumea”, a mai precizat aceeași sursă.

Cariera lui Jackson s-a dus în jos pe când cea a lui Timberlake a înflorit

În urma acelei întâmplări neprevăzute de artistă, aceasta a fost aspru criticată și a fost pusă pe lista neagră a Viacom, conglomeratul media care oferă conținut premium din industria divertismentului, astfel încât cariera muzicală i-a fost sever afectată.

La polul opus, după incident, artistul nu și-a cerut scuze oficial, cariera sa a fost tot mai înfloritoare și, în plus, a fost invitat să concerteze din nou la Super Bowl, în 2018. Abia recent, după ce “Framing Britney”, documentarul despre Britney Spears – cu care artistul a avut o relație de aproape patru ani și despre care a vorbit nu tocmai frumos, în anumite perioade – a fost lansat, Timberlake le-a cerut scuze public celor două.

Interesul pentru acest proiect a venit la scurt timp după ce artistul și-a cerut scuze, însă, pentru moment, nu se știe dacă Jackson sau Timberlake vor apărea în film sau vor susține, în vreun fel, acest proiect, mai ales că Janet este ocupată în această perioadă cu lansarea propriului documentar despre viața și cariera sa, precizează publicația Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Janet Jackson despre nepoata Paris: „O nemernică mică și răsfățată”

Janet Jackson a slăbit 35 de kilograme urmând o dietă strictă – FOTO

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit din nou părinți 

Justin Timberlake, acuzat că a furat o melodie!

Foto: Profimedia Images