Întâlnirea cu Messi i-a schimbat viaţa, în rău. Ce s-a întâmplat cu Murtaza Ahmadi

De: Adrian Popa / 03.03.2021, 19:00

În urmă cu câţiva ani, imaginea cu un copil de 7 ani din Afganistan, care şi-a confecţionat un tricou Messi dintr-o pungă de plastic, s-a viralizat.

În cele din urmă, băiatul l-a întâlnit pe idolul lui în 2016, în Qatar, dar viaţa familiei lui s-a schimbat dramatic, potrivit Marca.

Talibanii au pus ochii pe copilul devenit faimos, iar familia acestuia a trebuit să fugă din localitatea în care stătea de teamă ca băiatul, numit Murtaza Ahmadi, să nu fie răpit sau ucis. Mulți oameni au crezut că familia a primit bani de la celebrul fotbalist, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Din ziua în care Murtaza a devenit faimos, viaţa noastră s-a schimbat. Nu doar talibanii, dar şi alte grupuri au început să creadă că Messi i-a dat mulţi bani fiului meu. Nu l-am mai trimis la şcoală şi am fost ameninţaţi tot timpul”, a declarat mama băiatului.

Citește și: Povestea emoționantă a unui fotbalist celebru care își donează mare parte din venituri

Potrivit ei, copilul a primit de la celebrul fotbalist două tricouri cu autograf şi o minge.

„Era mai bine dacă Murtaza nu ajungea faimos”, a adăugat ea.

Acum, Murtaza şi mama lui locuiesc în capitala Kabul, unde se ascund printre alţi refugiaţi.

În ciuda dificultăților prin care a trecut, copilul i-a rămas loial starului argentinian. „Aș purta din nou acel tricou, deoarece îl ador pe Messi”, adeclarat el recent.

Foto: Profimedia Images

Citește și: Ce s-a întâmplat cu o fostă mare sportivă după ce a recunoscut public că este virgină, la 36 de ani