J Balvin a mărturisit că era să moară din cauza COVID-19, anul trecut

De: Loredana Toma / 10.05.2021, 16:00
J Balvin a mărturisit că era să moară din cauza COVID-19, anul trecut

J Balvin a mărturisit că era să moară din cauza COVID-19, anul trecut. Artistul s-a numărat printre vedetele care au participat la concertul caritabil „Vax Live”, în urma căruia a fost strânsă suma de 302 milioane de dolari ce va fi folosită pentru cumpărarea și distribuirea echitabilă a 26 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19. 

Aflat pe scenă, J Balvid a profitat de ocazie și a povestit despre experiența prin care a trecut când a fost depistat pozitiv.

Evenimentul „Vax Live: The Concert to Reunite the World” a fost înregistrat pe 2 mai și difuzat în weekendul care s-a încheiat. Acesta a fost organizat cu scopul de a încuraja corporațiile și organizațiile de caritate să doneze, mai ales pentru a se asigura accesul la vaccin pentru lucrătorii din prima linie, în țările în care imunizarea nu este încă disponibilă. Totodată, concertul a avut ca scop încurajarea oamenilor care au acces la vaccin de a-l face.

“Vaccinați-vă pentru voi, pentru cei din jurul vostru și pentru cei din întreaga lume. Virusul este real și este periculos. Mi-aș dori să nu treceți niciodată prin ceea ce a trecut eu”, au fost cuvintele adresate de J Balvin celor câtorva mii de spectatori vaccinați care au participat la evenimentul organizat de Global Citizen la SoFi Stadium din Inglewood, California.

Papa Francisc a transmis un mesaj special

Printre vedetele care au mai urcat pe scenă s-au mai numărat Eddie Vedder, Foo Fighters, H.E.R. şi Jennifer Lopez, care a făcut un duet cu mama ei. Selena Gomez a fost gazda evenimentului, iar vedete precum Ben Affleck, Chrissy Teigen, Jimmy Kimmel, Sean Penn şi David Letterman au fost, de asemenea, printre invitați.

Preşedintele american Joe Biden și prinţul Harry s-au numărat printre personalităţile care au participat la concert. Chiar și papa Francisc a transmis un mesaj video pentru susţinerea iniţiativei. „Dragi tineri după vârstă şi după spirit, primiţi un cordial salut de la acest bătrân care nu dansează şi nici nu cântă ca voi, dar care crede, ca voi, că nedreptatea şi răul nu sunt invincibile”, a spus suveranul pontif.

CITEȘTE ȘI: Designerul Alber Elbaz, fost director de creație al casei Lanvin, a murit din cauza COVID-19

Alexandru Arșinel și soția sa, diagnosticați cu COVID-19, la doua luni de la vaccinare

Cântărețul Nelu Ploieșteanu a murit din cauza COVID-19

Foto: Profimedia Images