Jack Kehler, cunoscut pentru rolurile din „The Man in the High Castle” și „The Big Lebowski”, a murit la 75 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 10.05.2022, 08:22
Jack Kehler, cunoscut pentru rolurile din „The Man in the High Castle” și „The Big Lebowski”, a murit la 75 de ani

Jack Kehler, un actor prolific, a murit sâmbătă din cauza complicațiilor cauzate de leucemie la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, California, conform publicației Variety. Avea 75 de ani.

Moartea lui Kehler a fost confirmată de fiul său, Eddie Kehler.

Născut pe 22 mai 1946 în Philadelphia, Jack Kehler și-a început cariera în actorie la vârsta de 24 de ani, începând să lucreze în teatru. În 1982, Kehler a semnat cu Sanford Meisner și Wynn Handman și a început mandatul ca membru pe viață al Actors Studio.

Curând după aceea, Kehler s-a mutat la Los Angeles, unde a început să acumuleze roluri secundare în film și televiziune. Primul său credit pe ecran a venit în 1983, cu producția științifico-fantastică a lui Michael Laughlin, „Strange Invaders”, cu Paul Le Mat și Nancy Allen. Kehler este angajatul de la benzinărie în acest film.

Kehler și-a petrecut restul anilor 1980 lucrând în principal în televiziune, având apariții la „Hill Street Blues”, „Fresno”, „Cagney & Lacey” și „St. Elsewhere”. În anii ’90, a devenit o prezență plină de culoare în filmele de acțiune, inclusiv „The Last Boy Scout”, „Wyatt Earp” și „Waterworld”. Kehler s-a trezit, de asemenea, în centrul atenției filmului cult pentru rolul său de proprietar în comedia polițistă din 1998 a lui Joel și Ethan Coen „The Big Lebowski”.

Jack Kehler a continuat să lucreze până târziu în viață, cu un rol recurent în „The Man in the High Castle” și apariții în diverse seriale de televiziune.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kang Soo-youn, prima actriţă din Coreea de Sud care a obţinut premiul pentru interpretare la Veneția, a murit la 55 de ani

Robert Morse, de două ori câștigător de Tony și vedetă din „Mad Men”, a murit la 90 de ani

Tags: