Jak Knight, comediant și vedetă a serialului „Bust Down”, a murit la 28 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 16.07.2022, 16:15
Jak Knight, comediant și vedetă a serialului „Bust Down”, a murit la 28 de ani

Jak Knight, stand-up comedian, scriitor și actor, cel mai bine cunoscut pentru că a fost co-creator și actor în rolul principal în serialul de comedie Peacock „Bust Down” și pentru munca sa la „Pause With Sam Jay”, a murit joi seară la Los Angeles, a anunțat familia sa. Nu a fost făcută publică o cauză a morții. Avea 28 de ani.

Knight a co-creat „Bust Down”, care a avut premiera în martie, alături de Sam Jay, Langston Kerman și Chris Redd, toți jucând și în serial. Primul sezon de șase episoade s-a concentrat pe patru angajați cu salarii mici de la un cazinou din Indiana. Personajul lui Knight – numit și Jak – a fost un lucrător în depozit și cel mai tânăr și mai sălbatic din grupul strâns de prieteni. Pe lângă rolul principal, Knight a fost și producător executiv al seriei și a scris două episoade, inclusiv premiera.

Înainte de „Bust Down”, Jak Knight a lucrat ca scenarist la serialul animat Fox din 2013 „Lucas Bros. Moving Company” și ca executive story editor într-un sezon din „Black-ish”. A scris pentru serialul de comedie „Immoral Compass” și a început să lucreze ca scenarist și producător la „Big Mouth” în 2018, pentru care a jucat și personajul DeVon, un tânăr artritic de 13 ani.

Începând din 2021, Knight a fost producător și prezență obișnuită la „Pause With Sam Jay”, un show de noapte găzduit de colegul său comedian Jay. El a fost, de asemenea, creditat ca scenarist pentru șapte episoade din cel de-al doilea sezon, difuzat în luna mai.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Busi Lurayi, cunoscută pentru rolul din „How to Ruin Christmas”, a murit. Actrița avea 36 de ani 

Tony Sirico, care a jucat rolul lui Paulie Walnuts în „The Sopranos”, a murit. Actorul avea 79 de ani

Tags: