Jean-Claude Van Damme a venit în România și a fost surprins într-o ipostază inedită

De: Alex Manole / 22.07.2021, 10:30
Jean-Claude Van Damme a venit în România și a fost surprins într-o ipostază inedită

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme a sosit de curând în România, cel mai probabil pentru un nou proiect cinematografic.

JCVD a venit de mai multe ori în România, fie pentru proiecte profesionale, precum lungmetrajul „Weapon”, regizat de Ernie Barbarash, fie de plăcere și a declarat în mai multe rânduri că îi place țara noastră. Marți seară, starul filmelor de arte marțiale a fost surprins pe când lua cina la un restaurant din centrul Capitalei, potrivit Spy News.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Joseph Hadad (@chef_joseph_hadad)

Ulterior, actorul a fost surprins într-o ipostază inedită: dansând pe ritmuri de manele, într-o mașină.

La începutul lunii iunie, starul în vârstă de 60 de ani a vorbit într-o emisiune TV franceză despre pandemia care a paralizat întreaga lume multe luni. Van Damme a explicat că „nu poartă mască” deoarece consideră că oamenii trebuie „să trăiască cu virusul, nu au de ales”.  El le-a oferit telespectatorilor și câteva sfaturi. „Trebuie să faci sport, este eficient în lupta împotriva virusului”, a spus el. Potrivit acestuia, pandemia a avut o parte bună, dar și una rea: „Ne-a permis să înțelegem ce sunt libertatea și bucuria. Oamenii ies afară, se reconectează”.

CITEȘTE ȘI: Jean Claude Van Damme face afaceri în România

Bote, designer pentru Jean-Claude Van Damme!

Jean-Claude Van Damme a făcut un șpagat de Cartea Recordurilor (Video)

Foto: Profimedia Images