Jennifer Garner o înlocuiește pe Julia Roberts în ”The Last Thing He Told Me”, seria limitată de la Apple

De: Nicoleta Lepădatu / 13.11.2021, 06:37
Jennifer Garner o înlocuiește pe Julia Roberts în ”The Last Thing He Told Me”, seria limitată de la Apple

Julia Roberts a renunțat la seria limitată de la Apple TV+, ”The Last Thing He Told Me”. Jennifer Garner va prelua rolul principal în drama bazată pe romanul Laurei Dave.

Julia Roberts a trebuit să renunțe la serie, pe care streamerul a comandat-o în decembrie 2020, din cauza programului foarte încărcat.

Jennifer Garner (”Yes Day”, ”Alias”) va fi, de asemenea, producător executiv al serialului, care fi produs de Hellos Sunshine al lui Reese Witherspoon și Disney’s 20th Television. ”The Last Thing He Told Me” are în centrul acțiunii o femeie (Garner) care construiește o relație neașteptată cu fiica ei vitregă de 16 ani, în timp ce caută adevărul despre motivul pentru care soțul ei a dispărut în mod misterios.

Romanul Laurei Dave a fost publicat anul acesta în luna mai și a ajuns pe locul 1 pe lista de bestseller-uri din The New York Times pentru ficțiune. Ea adaptează cartea pentru Apple din postura de scenaristă, împreună cu soțul ei, Josh Singer (”Spotlight”, ”The Post”).

”The Last Thing He Told Me” este al doilea serial Apple TV+ pentru Jennifer Garner, care este și producător executiv pentru ”My Glory Was I Had Such Friends”  alături de fostul ei șef din Alias, J.J. Abrams, și de Ben Stephenson și Amy Silverstein, care au scris memoriile pe care se bazează.

Dave, Singer și Garner vor fi producători executivi ”The Last Thing He Told Me”, alături de Witherspoon de la Hello Sunshine și Lauren Neustadter.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Dan Stevens îi ia locul lui Armie Hammer în seria “Watergate”, cu Julia Roberts și Sean Penn