Dan Stevens îi ia locul lui Armie Hammer în seria “Watergate”, cu Julia Roberts și Sean Penn

De: Loredana Toma / 02.04.2021, 17:58
Dan Stevens îi ia locul lui Armie Hammer în seria “Watergate”, cu Julia Roberts și Sean Penn

Actorul Dan Stevens, devenit cunoscut cu rolul din serialul de succes „Downton Abbey”, îl va înlocui pe Armie Hammer în seria “Gaslit”, despre scandalul Watergate. Cariera lui Armie Hammer este în cădere vertiginoasă, mai ales după deschiderea recentă a unei anchete, actorul fiind acuzat de viol și hărțuire sexuală.

Potrivit Variety, Stevens se va alătura unei distribuții care îi include pe Julia Roberts și Sean Penn. Roberts va interpreta rolul Marthei Mitchell, una dintre primele persoane publice foarte cunoscute care au semnalat implicarea lui Richard Nixon în scandalul Watergate. Martha a avut curajul de a vorbi despre scandal în ciuda afilierii sale cu președintele american din epocă prin soțul său, avocatul general John Mitchell, care va fi jucat de Penn.

Dan Stevens va juca rolul unui tânăr indecis dacă să mintă sau nu pentru protejarea președintelui

Stevens va juca rolul lui John Dean, un tânăr care este consilier la Casa Albă și care se luptă cu ambiția de a reuși, dar și cu dilema dacă este sau nu capabil să mintă pentru a-l proteja pe președintele Nixon.

Matt Ross este regizor, iar Julia Roberts va avea și rolul de producător executiv prin intermediul companiei sale Red Om Films, alături de colaboratorii Lisa Gillan și Marisa Yeres Gill. Seria este realizată după scenariul mai multor autori, și anume Pickering, Amelia Gray, Alberto Roldán, Anayat Fakhraie, Uzoamaka Maduka și Sofya Levitsky-Weitz.

Printre filmele în care a putut fi urmărit, până în prezent, Dan Stevens se numără seria marca FX-Marvel “Legion”. Totodată, actorul a jucat în producțiile “High Maintenance” și “Kipo and the Age of Wonderbeasts”. Pe marile ecrane, cel mai recent proiect al său este filmul “I Am Your Man”, iar unul dintre rolurile anterioare a fost cel din adaptarea Disney după povestea “Beauty and the Beast”. Totodată, actorul a apărut în filmul Netflix “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”.

CITEȘTE ȘI: Armie Hammer a fost concediat din toate proiectele de film după acuzațiile de viol

Josh Duhamel, în locul lui Armie Hammer în filmul cu J. Lo “Shotgun Wedding”

După scandalul sexual, Armie Hammer a fost abandonat de agenția sa de impresariat

O continuare a poveștii britanice “Downton Abbey” intră în producție în vară

Foto: Profimedia Images