Armie Hammer a fost concediat din toate proiectele de film după acuzațiile de viol

De: Loredana Toma / 30.03.2021, 16:00
Armie Hammer a fost concediat din toate proiectele de film după acuzațiile de viol

Actorul american Armie Hammer a fost înlăturat din distribuția proiectului “Billion Dollar Spy”, care va fi regizat de Amma Asante, în urma scandalului sexual în care a fost implicat. Hammer, în vârstă de 34 de ani, ar fi trebuit să joace alături de Mads Mikkelsen în această dramă despre Războiul Rece, spionaj și trădare.

Cariera actorului pare a fi luat sfârșit, acesta fiind ultimul proiect în care mai era implicat, după ce reprezentanții mai multor producții cinematografice au renunțat la colaborarea cu el, în urma multiplelor acuzații de hărțuire și abuz sexual care i s-au adus.

În plus, un proces i-a fost intentat pe 3 februarie, de una dintre fostele partenere, care a reclamat că a fost violată de acesta în 2017, timp de câteva ore, și a crezut că va fi ucisă. În urma acestor acuzații, poliția din Los Angeles a deschis o anchetă. De cealaltă parte, Armie Hammer a respins acuzațiile de viol.

Proiectele i-au fost anulate lui Armie Hammer unul după altul

Înainte de a fi acuzat de viol și anchetat, actorul a fost concediat de agenția sa de impresariat, WME. S-a întâmplat imediat după un scandal sexual izbucnit pe rețeaua de socializare online Instagram, în care Hammer părea că i-ar fi trimis mesaje nepotrivite și suspecte unei femei. Apoi, Hammer a fost concediat din distribuția filmelor “Shotgun Wedding”, unde trebuia să joace alături de Jennifer Lopez, și “The Offer”, o serie despre realizarea filmului “Nașul/ The Godfather”.

Filmele în care actorul poate fi urmărit în această perioadă sau în perioada imediat următoare sunt unele a căror producție a fost încheiată înainte ca acesta să fie implicat în aceste scandaluri, printre care și “Death on the Nile”, care va avea premiera în februarie 2022.

CITEȘTE ȘI: După scandalul sexual, Armie Hammer a fost abandonat de agenția sa de impresariat

Demi Lovato, despre viol, supradoză și traume în noul său documentar YouTube

Gerard Depardieu a fost pus sub acuzare pentru presupuse „violuri” săvârșite în 2018

Marilyn Manson, investigat pentru abuzuri sexuale asupra mai multor femei

Foto: Profimedia Images