Actorul Armie Hammer este anchetat de poliție pentru viol

De: Ana Obretin / 19.03.2021, 08:36
Actorul Armie Hammer este anchetat de poliție pentru viol

Actorul Armie Hammer este anchetat de poliție după ce o femeie a reclamat că a fost violată de acesta în 2017, timp de câteva ore, și a crezut că va fi ucisă. Un avocat al victimei a contactat poliția din Los Angeles, care a deschis o anchetă pe 3 februarie. Armie Hammer a respins acuzația de viol.

Joi, avocata Gloria Allred și-a prezentat clienta în vârstă de 24 de ani, identificată doar ca Effie, care a spus că a fost violată de Hammer. Effie, care locuiește în Europa, a spus că a avut o relație romantică și intimă cu Hammer din 2016 până în 2020. Avea 20 de ani când l-a cunoscut pe Hammer pe Facebook și s-a „îndrăgostit de el instantaneu”, a spus aceasta. Ea susține că Hammer o punea să își testeze adesea devotamentul față de el, depășind limitele. Odată cu trecerea timpului, el ar fi devenit „din ce în ce mai violent”, a spus Effie. „M-a abuzat mintal, emoțional și sexual”, a spus ea, joi, printre lacrimi, în instanță. Effie a mai spus că și-a pierdut interesul de a trăi din cauza a ceea ce susține că i s-a întâmplat, potrivit CNN.

Într-o declarație, avocatul lui Armie Hammer a respins afirmațiile lui Effie, calificându-le drept „scandaloase” și spunând că toate interacțiunile actorului cu ea și cu alte partenere „au fost complet consensuale, discutate și convenite în prealabil și reciproce”. Acesta a adus în sprijinul afirmațiilor sale texte din corespondența lui Effie cu Hammer în care aceasta i-ar fi vorbit actorului despre preferințele sale sexule „ciudate”. 

De cealaltă parte, Allred a spus că Effie se simte vinovată că nu a făcut aceste dezvăluiri mai devreme, dar speră că povestea ei va inspira „supraviețuitorii atacurilor sexuale din întreaga lume” să-și prezinte poveștile în speranța că se va face dreptate. „În primul rând, ea vrea să avertizeze alte femei care ar putea intra în contact cu domnul Hammer cu privire la posibilele riscuri în relația lor cu el”, a spus avocata.

„În al doilea rând, Effie a fost contactat[ de multe altele care susțin că au fost victime ale domnului Hammer”, a adăugat aceasta.

În ianuarie, actorul în vârstă de 34 de ani a emis o declarație ca răspuns la acuzațiile fostei sale iubite Paige Lorenze, în care a afirmat că toate activitățile sexuale în afara căsătoriei sale au fost „complet consensuale, deoarece au fost pe deplin discutate, convenite și reciproc participative”. Hammer, care a jucat în filme precum „Call Me By Your Name” și „The Social Network”, a anunțat anul trecut că s-a despărțit de soția sa după 10 ani de căsătorie.

CITEȘTE ȘI: După scandalul sexual, Armie Hammer a fost abandonat de agenția sa de impresariat

Demi Lovato, despre viol, supradoză și traume în noul său documentar YouTube

Gerard Depardieu a fost pus sub acuzare pentru presupuse „violuri” săvârșite în 2018

Marilyn Manson, investigat pentru abuzuri sexuale asupra mai multor femei

Foto: Profimedia Images