Marilyn Manson, investigat pentru abuzuri sexuale asupra mai multor femei

De: Loredana Toma / 19.02.2021, 16:46
Marilyn Manson, investigat pentru abuzuri sexuale asupra mai multor femei

Cântărețul de muzică rock american Marilyn Manson este vizat de o anchetă a poliției din Los Angeles, după ce mai multe femei, printre care și actrița Evan Rachel Wood, l-au acuzat de abuzuri sexuale, psihice și fizice.

“Biroul special pentru victime din cadrul poliției din Los Angeles investighează acuzațiile de violență domestică ce-l implică pe numitul Brian Warner, cunoscut ca ‘Marilyn Manson’, care lucrează în industria muzicii. Incidentele s-au întâmplat în perioada 2009-2011, când Brian Warner locuia în West Hollywood”, se precizează în declarația poliției, citată de The Hollywood Reporter.

Primele acuzații au fost făcute de actrița Evan Rachel Wood  și alte patru femei. Wood a publicat pe contul său de pe rețeaua de socializare online Instagram un mesaj potrivit căruia Manson ar fi abuzat-o într-un mod terifiant timp de mai mulți ani și totul ar fi început pe când aceasta era încă o adolescentă. Cei doi s-au cunoscut când Wood avea 19 ani.

“Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut ca Marilyn Manson. A început să mă ‘antreneze’ pe când eram adolescentă și, într-un mod îngrozitor, a abuzat de mine timp de mulți ani. Am fost spălată pe creier și manipulată până la supunere. Nu mai pot trăi cu frica represaliilor și a șantajului. Sunt aici să demasc acest om periculos înainte să mai distrugă și alte vieți. Mă alătur multelor victime care nu mai stau în tăcere”, a scris actrița pe rețeaua de socializare Instagram.

Manson neagă acuzațiile dar pierde teren în carieră

Marilyn Manson a negat toate acuzațiile printr-un mesaj pe Instagram în care spunea: “Evident, arta și viața mea au fost mereu ca un magnet pentru controversă, însă aceste acuzații chiar sunt total distorsionate față de realitate. Relațiile mele intime au fost mereu consensuale și cu parteneri care erau pe aceeași lungime de undă cu mine”.

În urma acuzațiilor, Manson a pierdut contractul cu casa sa de discuri. Reprezentanții companiei au declarat pentru The Hollywood Reporter că nu îl vor mai promova pe artist pe viitor, iar cariera sa de actor a avut și ea de suferit, întrucât apariția acestuia în diverse show-uri a fost anulată.

CITEȘTE ȘI: Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri psihice și sexuale  

Marilyn Manson: Declarațiile lui Evan Rachel Wood, o denaturare oribilă a realității

Foto: Profimedia Images