Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a treia oară, la 42 de ani

De: Ana Obretin / 10.09.2021, 10:32
Jennifer Love Hewitt, mamă pentru a treia oară, la 42 de ani

Actrița Jennifer Love Hewitt, vedeta serialelor „9-1-1” și „Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer”, a devenit mamă pentru a treia oară, la 42 de ani.

În luna mai, actrița le-a dat fanilor ei o veste bună: aștepta al treilea copil, cu soțul ei, Brian Hallisay, cunoscut pentru rolurile din serialele „Revenge” și „The Client List”. Jennifer mai are o fetiță, Autumn, de 7 ani, și un băiat, Atticus, în vârstă de 5 ani. Noul bebeluș a primit numele Aidan James.

Actrița a anunțat că a născut printr-o fotografie amuzantă publicată pe Instagram, nu cu chipul bebelușului, ci cu abdomenul ei de dinainte de a merge la spital, decorat de copiii mai mari, cu desene și mesajul „aproape gătit”. „Așa m-au trimis copiii mei la spital. Abdomenul meu a avut un mare succes”, a scris Jennifer.

Într-un interviu acordat recent revistei People, actrița a vorbit despre această sarcină surpriză. „Am fost întotdeauna deschiși pentru un al treilea copil, dar cu siguranță nu ne-am gândit în acest an nebunesc pe care întreaga lume îl  trăiește că va fi neapărat acest moment”, a spus Love Hewitt. „Simt că am reușit să creștem doi copii cu adevărat speciali până acum, care vor fi modele minunate. Este un cadou atât de minunat, frumos și surprinzător să putem face totul din nou, cu un alt om mic”, a mai spus actrița

CITEȘTE ȘI: Jennifer Love Hewitt şi David Conrad, despre moarte, fantome şi vampiri

Jennifer Love Hewitt, o combinatie intre Lady Gaga si prietena lui Mickey Mouse

Foto: Profimedia Images