Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut încă o fetiță

De: Nicoleta Lepădatu / 15.07.2022, 13:02
Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut încă o fetiță

Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru a doua oară, actrița dând naștere unei fetițe, a confirmat un reprezentant al lui Turner pentru publicația The Hollywood Reporter.

Turner, cunoscută pentru rolul din „Game of Thrones”, a confirmat că ea și soțul ei muzician așteptau încă un copil într-un interviu pentru Elle UK, publicat la începutul lunii mai.

„Este ceea ce înseamnă viața pentru mine – creșterea următoarei generații”, a spus ea. „Cel mai grozav lucru în viață este să o văd pe fiica mea crescând. Suntem atât de încântați să ne extindem familia. Este cea mai mare binecuvântare care poate să existe.”

Perechea are deja o fiică, Willa, care s-a născut în iulie 2020. Jonas și Turner s-au căsătorit în 2019.

Vorbind despre Willa pentru Elle UK, Sophie Turner a spus că nu este sigură dacă fiica ei a înțeles că este pe cale să devină soră mai mare.

„Îmi arăta stomacul și îmi spune: „Ce ai acolo?” Și răspund: „un copil.” Dar apoi arată spre propriul ei stomac și spune: „copil”, apoi arată spre burtica tatălui ei și spune: „copil.” Deci, cel mai probabil ea crede că o burtă este un copil și acesta este numele lui”, a spus Turner. „Dar este mult mai agitată și mai dornică de afecțiune decât în mod normal, așa că îmi închipui că are o idee despre ce urmează.”

Pe lângă munca sa cu Jonas Brothers, cu frații Kevin și Nick, Joe Jonas este și membru al grupului DNCE, cunoscut pentru hitul „Cake By The Ocean”.

În timp ce Kevin Jonas și soția sa Danielle sunt părinți ai mai multor copii, Nick Jonas și soția sa Priyanka Chopra Jonas au anunțat în ianuarie că și-au întâmpinat primul copil născut de o mamă surogat.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Mara este însărcinată. Ea și Jamie Bell așteaptă cel de-al doilea copil  

Actrița Jennifer Lawrence a născut primul ei copil (FOTO)