Johnny Depp a compus o melodie despre experienţa din timpul procesului de defăimare intentat lui Amber Heard

De: Nicoleta Lepădatu / 11.07.2022, 18:33
Johnny Depp a compus o melodie despre experienţa din timpul procesului de defăimare intentat lui Amber Heard

Johnny Depp a compus un cântec despre experienţa trăită în timpul procesului de defăimare intentat fostei sale soţii Amber Heard.

Piesa, ce urmează să fie lansată pe 15 iulie, este una dintre cele două melodii scrise de actorul american în cadrul unei colaborări cu chitaristul britanic Jeff Beck ce se va concretiza prin albumului care se va numi „18″.

Despre numele albumului, Beck a declarat: „Când Johnny şi cu mine am început să cântăm împreună, acest lucru ne-a aprins spiritul tineresc şi creativitatea. Glumeam că ne simţeam din nou ca la 18 ani, aşa că a devenit titlul albumului”.

Primul single de pe album, „This is a Song for Miss Hedy Lamarr”, este o melodie compusă de Johnny Depp. „Am fost uimit de ea”, a spus Beck referitor la această piesă. „Este unul dintre motivele pentru care l-am rugat să facă un album cu mine”, a adăugat muzicianul.

Depp a adăugat: „Este o onoare să cânt şi să scriu muzică împreună cu Jeff, un artist important şi cineva pe care acum sunt suficient de privilegiat să-l numesc fratele meu”.

Actorul i s-a alăturat pe scenă chitaristului cu ocazia unor concerte susţinute de acesta în Marea Britanie în timpul procesului de defăimare şi se pare că intenţionează să concerteze cu Jeff Beck în următorul său turneu european.

Pe lângă cele două melodii scrise de Depp, noul album, înregistrat în decursul ultimilor trei ani, mai conţine  alte 13 piese printre care se numără cover-uri Motown, Beach Boys, John Lennon, Velvet Underground şi Killing Joke.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp anunță un nou turneu european cu supergrupul Hollywood Vampires anul viitor

 

Tags: