Amber Heard cere anularea verdictului în procesul cu Johnny Depp

De: Ana Obretin / 04.07.2022, 15:27
Amber Heard cere anularea verdictului în procesul cu Johnny Depp

Avocații actriței Amber Heard au cerut în instanță anularea verdictului procesului care i-a fost intentat de Johnny Depp.

Potrivit cotidianului britanic The Guardian, care citează un document de 43 de pagini depus de avocații actriței, aceasta a cerut și anularea celor 10 milioane de dolari reprezentând daune pe care trebuie să le plătească fostului ei soț.

Avocații consideră că probele împotriva ei sunt nefondate. Heard asigură încă o dată în acest text că Johnny Depp nu și-a pierdut niciodată rolul din franciza de succes ȚPirații din CaraibeȚ din cauza articolului său publicat în The Washington Post, în care îl acuza de violență domestică. Amber Heard denunță și o judecată mult prea dură față de ea. Potrivit acesteia, unul dintre jurați nu fusese ales conform regulilor.

CITEȘTE ȘI: Margot Robbie va juca în „Pirații din Caraibe 6”, fără Johnny Depp

Moment viral cu Johnny Depp, care a desenat ceva în timpul procesului cu Amber Heard (VIDEO)

Într-un email trimis site-ului specializat Courthouse News, avocatul lui Johnny Depp, Ben Chew, a respins acest document: „Este exact ceea ce ne așteptam. Este mai lung decât ne așteptam și nu adaugă prea mult”.

Avocata lui Amber Heard Elaine Bredehott indicase la sfârșitul lunii iunie că aceasta dorește să facă recurs. A doua zi după verdict, ea a indicat că actrița nu ar putea „în niciun caz” să plătească 10 milioane de dolari daune lui Johnny Depp. Juratii au decis inițial ca Amber Heard să-i plătească fostului soț 15 milioane de dolari daune, sumă redusă apoi la 10,35 milioane de dolari, potrivit unei legi locale care plafonează despăgubirile.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru calomnie, din cauza unui articol publicat de aceasta în The Washington Post în 2018. Starul i-a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari, susținând că articolul i-a distrus cariera și reputația.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

„Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Foto: Profimedia Images