„Joker 2”, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, are data de lansare în 2024

De: Nicoleta Lepădatu / 04.08.2022, 10:22
„Joker 2”, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, are data de lansare în 2024

„Joker: Folie à Deux” va fi lansat în cinematografe în 2024.

Continuarea, cu revenirea lui Joaquin Phoenix ca dușman notoriu al lui Batman, va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024 – la exact cinci ani după lansarea primului film.

Continuarea blockbuster-ului din 2019 „Joker” va fi un musical (originalul a fost o dramă întunecată și cruntă), iar nimeni alta decât Lady Gaga se așteaptă să o interpreteze pe Harley Quinn, co-conspiratoarea Clown Prince of Crime. „Joker” trebuia să fie un film de sine stătător, dar după ce a generat încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel global și i-a adus lui Phoenix un Oscar, o continuare a fost imediat luată în calcul și comandată.

Desigur, actorul a cerut o sumă uriașă pentru a-și relua rolul sinistrului Arthur Fleck, motiv pentru are salariul lui Phoenix pentru „Folie à Deux” va fi de 20 de milioane de dolari.

Warner Bros. a anunțat miercuri data lansării în urma veștii că studioul a renunțat la „Batgirl”, cu un buget de 90 de milioane de dolari, în ciuda faptului că filmul DC era aproape finalizat.

Eliminarea filmului „Batgirl”, care nu va fi lansat în cinematografe sau pe HBO Max, a zguduit industria, deoarece studiourile aproape niciodată nu renunță la producții.

Regizorii filmului, Adil El Arbi și Bilall Fallah, spun că au fost „șocați și întristați” de anularea bruscă a filmului „Batgirl”. Se pare că stimulentele fiscale au fost forța motrice din spatele deciziei de a ucide spinoff-ul DC.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sequelul „Joker” are un scenariu și un titlu de lucru, spune regizorul Todd Phillips