Lady Gaga, în negocieri pentru a juca în „Joker 2”

De: Ana Obretin / 14.06.2022, 08:50
Lady Gaga, în negocieri pentru a juca în

Lady Gaga este în negocieri pentru a juca rolul Harley Quinn în continuarea filmului „Joker”. Regizorul Todd Phillips a confirmat recent că o continuare a filmului din 2019 este în curs de dezvoltare, cu Joaquin Phoenix în rolul principal.

Săptămâna trecută, Phillips a anunțat și titlul oficial al noului film, „Joker: Folie à Deux”, al cărui scenariu este semnat de el și Scott Silver. El a publicat, de asemenea, o fotografie cu Phoenix citind scenariul, sugerând revenirea actorului la rolul titular după ce a oferit o interpretare premiată cu Oscar.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

„Star Wars” este filmul care a inspirat cele mai multe tatuaje în rândul fanilor

The Hollywood Reporter a dezvăluit că, potrivit unor surse, continuarea va fi un musical.

Lady Gaga – pe numele real Stefani Germanotta – se află în discuții pentru interpretarea lui Quinn, psihiatrul lui Joker de la Arkham Asylum, care se îndrăgostește de el, îl ajută să scape și, în cele din urmă, devine iubita acestuia. Relația celor două personaje a mai fost prezentată pe ecran – cu Margot Robbie interpretând-o pe Quinn în „Suicide Squad”, din 2016, „Birds of Prey” din 2020 și „The Suicide Squad” din 2021. „Folie à Deux” ar marca prima dată când personajul apare în universul „Joker” al lui Phillips, potrivit NME.

Gaga a avut mai multe roluri principale în ultimii ani, respectiv cel din „A Star Is Born”, din 2018 – produs de Phillips – și cel din „House of Gucci” de anul trecut. 

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Foto: Profimedia Images