„Star Wars” este filmul care a inspirat cele mai multe tatuaje în rândul fanilor

De: Ana Obretin / 14.06.2021, 15:57

Forța este puternică în rândul fanilor „Star Wars„, având în vedere că sute de mii de persoane și-au făcut tatuaje inspirate de franciză.

Potrivit unui raport care a avut în vedere hashtag-urile de pe Instagram, aproape 322.000 de persoane și-au făcut tatuaje „Star Wars” inspirat de celebra franciză. De la Mandalorian și Baby Yoda până la Darth Vader, o mulțime de fani au ales să își împodobească pielea cu astfel de desene. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mateusz Jesiotr (@pig4ink)

Raportul, compilat de OnlineBingo, a arătat că „Harry Potter” este al doilea cel mai popular film care a inspirat tatuajele, cu 285.000 de oameni care și-au expus desenele cu personaje și citate din franciză, potrivit Unilad.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Painful Pleasures (@painfulpleasures)

Pe locul al treilea s-au clasat tatuajele legate de Batman, care aveau peste 111.000 de hashtag-uri pe Instagram. Cele două modele cele mai populare sunt Batman însuși și Joker, în timp ce o mulțime de oameni au ales tatuaje cu simbolul omului liliac.

Pe locul al patrulea în top se află seria „Vineri 13”, urmată de „Alice în Țara Minunilor”, „Spiderman”, „My Neighbor Totoro”, „Deadpool”, „The Nightmare Before Christmas” și „Iron Man”.

Pentru realizarea acestui top, cei de la Online Bingo a realizat mai întâi o listă de 150 de filme populare, pe baza unor platforme specializate, precum IMDb și Rolling Stone. Apoi au căutat hashtag-uri adecvate, pe baza cărora au realizat topul.

CITEȘTE ȘI: Disney marchează Ziua Star Wars cu un scurtmetraj crossover cu „Familia Simpson”

Următorul serial din universul „Star Wars”, lansat pe Disney+ pe 4 mai

“The Mandalorian” este serialul cel mai piratat din lume

Lumea va fi salvată de un “Superman” de culoare, posibil chiar de Michael B. Jordan

Foto: Profimedia Images