Josh O’Connor (”The Crown”) şi Paul Mescal (”Normal People”) vor juca rolul unor îndrăgostiţi în ”The History of Sound”

De: Nicoleta Lepădatu / 30.10.2021, 13:43
Josh O’Connor (”The Crown”) şi Paul Mescal (”Normal People”) vor juca rolul unor îndrăgostiţi în ”The History of Sound”

Josh O’Connor, cel care a jucat recent rolul prinţului Charles din ”The Crown”, care i-a adus un premiu Emmy şi un Glob de Aur, şi Paul Mescal, actorul principal din ”Normal People”, premiat cu BAFTA, vor fi parteneri într-o relație amoroasă în ”The History of Sound”, adaptare a povestirii omonime, în regia lui Oliver Hermanus.

Povestea are în centru doi tineri, Lionel (jucat de Mescal) şi David (O’Connor), care, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, înregistrează vieţile, muzica şi vocile compatrioţilor lor, conform publicației Variety.

„M-am îndrăgostit imediat de povestirea frumoasă şi fără cusur a lui Ben Shattuck şi am ştiut că trebuie să mă implic în călătoria ei spre ecran. Paul şi Josh sunt doi dintre actorii promiţători ai generaţiei lor care vor împărtăşi cu noi interpretări profund emoţionante. Aceasta este o poveste de dragoste neaşteptată care trebuie spusă – este o călătorie prin viaţa Americii, de-a lungul secolului 20 şi prin tradiţiile muzicii populare americane, totul văzut prin legătura dintre doi bărbaţi cufundată în istoria sunetului. Această poveste puternică fără îndoială va rezona cu publicul de peste tot din lume”, a declarat regizorul Oliver Hermanus.

Producţia filmului va începe vara viitoare şi se va desfășura în SUA, Marea Britanie şi Italia.

Josh O’Connor s-a făcut remarcat în „God’s Own Country”, de Francis Lee, iar rolul prinţului Charles din ”The Crown” i-a adus un Glob de Aur şi un premiu Emmy, precum şi o nominalizare la BAFTA. El a mai jucat în serialul ”The Durrells” şi în producţia de televiziune ”Les Misérables”, cu Dominic West. Alături de Olivia Colman şi Colin Firth a jucat în ”Mothering Sunday” şi face parte din distribuţia ”Aisha”, regizat de Frank Berry.

Paul Mescal a devenit cunoscut datorită rolului din ”Normal People”, serial BBC în care a jucat alături de Daisy Edgar-Jones. Acest rol i-a adus un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Emmy. Cel mai recent, i-a dat replica Oliviei Colman în ”The Lost Daughter”, regizat de Maggie Gyllenhaal, film premiat la Veneţia pentru scenariu. El a mai jucat în ”Carmen”, adaptare de Benjamin Millepied, şi în ”God’s Creatures”, ambele aflate în post-producţie

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kristen Stewart a început să aleagă distribuția pentru debutul ei regizoral cu ”The Chronology of Water”