Justin Chu Cary și Charlie Weber se alătură lui Dustin Hoffman în filmul „As Sick As They Made Us”, regizat de Mayim Bialik

De: Nicoleta Lepădatu / 24.06.2021, 08:19
Justin Chu Cary și Charlie Weber se alătură lui Dustin Hoffman în filmul „As Sick As They Made Us”, regizat de Mayim Bialik

Ultimii doi actori se alătură distribuției filmului „As Sick As They Made Us”, care reprezintă debutul regizoral al actriței Mayim Bialik, din „The Big Bang Theory”.

Dustin Hoffman, Candice Bergen și colegul lui Mayim Bialik din „The Big Bang Theory“, Simon Helberg se regăsesc în distribuția acestei producții. Ultimele nume care au apărut în film sunt Justin Chu Cary („Black Summer”) și Charlie Weber („How To Get Away With Murder”), alături de Dianna Agron.

Filmul urmărește povestea de iubire dintre Jay (Justin Chu Cary) și proaspăt divorațata Abigail (Dianna Agron), mamaă a doi copii, care tocmai s-a despărțit de soțul ei (Charlie Weber). Aceștia merg în vizită la părinții ei (Dustin Hoffman și Candice Bergen), un cuplu bătrân și bizar. După o viață întreagă de interacțiuni cel puțin disfuncționale, membrii familiei, cărora li se alătură și fratele mereu absent în viața lor (Simon Helberg) găsesc resurse interioare pentru a face pace cu ei înșiși.

Filmările sunt acum în desfășurare în New Jersey. Mayim Bialik a scris și scenariul, iar producători sunt Anne Clements, Jordan Yale Levine și Jordan Beckerman.

„Această experiență este de departe un vis devenit realitate și una dintre cele mai intense din cariera mea. Să văd toți acești actori minunați cum aduc la viață scenariul meu și felul în cum își manifestă creativitatea extraordinară reprezintă o experinață care nu mi-am putut imagina că poate aduce atât de multă satisfacție. A fi regizor înseamnă să dai imaginilor o dimensiune nouă. Actorii din distribuție îmbunătățesc exponențial fiecare scenă în care joacă. Vin acasă în fiecare seară epuizată, dar plină de energie în același timp, paradox pe care mi-l doresc din ce în ce mai mult“, a declarat Mayim Bialik

Mayim Bialik a câștigat de două ori Critic’s Choice Television Award pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru The Big Bang Theory“ și a jucat și rolul principal în sitcomul anilor 90, Blossom. Ea are un doctorat în neuroștiințe de la UCLA și a publicat patru cărți.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Kaley Cuoco din serialul „Teoria Big Bang” a primit o stea pe Walk of Fame