Actorul Kal Penn și-a anunțat logodna cu partenerul său din ultimii unsprezece ani

De: Nicoleta Lepădatu / 01.11.2021, 05:33
Actorul Kal Penn și-a anunțat logodna cu partenerul său din ultimii unsprezece ani

Kal Penn, actorul cunoscut pentru rolul principal din serialul de comedie ”Harold & Kumar”, și-a declarat oficial orientarea sexuală,  dezvăluind că este logodit cu partenerul său din ultimii unsprezece ani.

Kal Penn și-a spus povestea în timpul unui interviu la emisiunea Sunday Morning de la CBS de săptămâna aceasta, în timp ce își promova cartea autobiografică ”You Can’t Be Serious”, în care abordează subiecte precum cum a ajuns să fie actor, timpul pe care l-a petrecut lucrând în administrația Obama și relația cu partenerul său, Josh.

„Eu și Josh suntem împreună de 11 ani”, a spus Penn, discutând despre cum și-a prezentat orientarea sexuală în cartea autobiografică. „Am sărbătorit a 11-a aniversare în octombrie. Deci, să scriu despre asta… este foarte real în viața noastră, iar când ești fiu de imigranți indieni care spune că vrea să fii actor, haosul pe care aceste mărturisire îl creează în familia ta și în comunitate va învinge orice altceva, întotdeauna.”

După ce s-a mutat la Los Angeles pentru a lucra ca actor, Kal Penn a dat lovitura jucând în comedia din 2004 ”Harold & Kumar Go to White Castle”, alături de co-starul său John Cho. Filmul a generat două sequel-uri și i-a adus lui Penn alte proiecte, inclusiv drama din 2006 ”Namesake” și seria Fox ”House”.

De asemenea, Penn a luat o pauză de la actorie pentru a face campanie pentru președintele Barack Obama. El a continuat să lucreze în cadrul administrației, la biroul de implicare publică. Kal Penn și-a întâlnit logodnicul în timpul în care a lucrat la Washington D.C.

„Mi-am descoperit propria sexualitate relativ târziu în viață, comparativ cu mulți alți oameni”, a declarat actorul. „Nu există nicio cronologie pentru chestia asta. Oamenii își dau seama în momente diferite ale vieții lor, așa că mă bucur că am făcut-o când am făcut-o.”

„Întotdeauna am fost foarte deschis [despre relația mea] cu toți cei cu care am interacționat personal”, a continuat Penn. „Sunt foarte încântat să o împărtășesc acum și cu publicul larg. Dar Josh, partenerul meu, părinții mei și fratele meu, cele patru persoane de care sunt cel mai apropiat în familie, sunt destul de rezervați. Nu iubesc atenția și se feresc de lumina reflectoarelor.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Hugh Laurie din „Dr. House”, în concert pe 12 iulie 2014 la București