Matthew Perry, Chandler din „Friends”, își va lansa memoriile

De: Ana Obretin / 29.10.2021, 10:14
Matthew Perry, Chandler din

Actorul american Matthew Perry, interpretul lui Chandler din sitcomul „Prietenii tăi/ Friends”, își va scrie memoriile, a anunțat editura Flatiron Books.

Actorul va oferi detalii din culisele serialului cult și va aborda lupta sa cu dependența de diverse substanțe, într-o carte care va fi publicată în toamna anului 2022. Cartea a fost cumpărată pentru o sumă colosală, site-ul Deadline menționând una de „șapte cifre”.

CITEȘTE ȘI: „Friends”: De la flirtul real al lui Jennifer Aniston și Schwimmer la „verii” Courteney Cox și Matthew Perry

Matthew Perry, dezvăluire incredibilă de la filmările serialului „Friends”

Aceasta este prima autobiografie semnată de una dintre cele șase vedete din „Friends”. Matthew Perry va povesti cum a fost la filmările pentru celebrul sitcom și își va evoca mai ales cu umor și fără pretenții dependența de alcool și droguri și lupta pentru a scăpa de ele.

„Avem nevoie de umor, catharsis, iar povestea incredibilă a lui Matthew, spusă cu vocea sa inconfundabilă, este totul. Cartea lui posedă puterea de neegalat de a aduce oamenii împreună, ceea ce este deosebit de interesant în această perioadă de izolare și dezbinare”, a spus Megan Lynch , editorul volumului, într-un comunicat.

Zvonuri despre starea de sănătate a lui Matthew Perry

Apariția lui Perry în episodul special al francizei „Friends”, lansat în primăvară, a reaprins zvonurile despre starea lui de sănătate. A stat mai mult în fundal, incapabil să vorbească. Ulterior a anunțat că tocmai se operase la gură, ceea ce a explicat tăcerea lui din timpul emisiunii. Cartea ar trebui să-i permită să revină mai în detaliu asupra stării sănătății sale.

Cunoscut în principal pentru rolul Chandler din „Friends”, Matthew Perry și-a redus aparițiile pe ecran de când serialul s-a încheiat, în 2004. A jucat în comedia de succes „17 Again”, alături de Zac Efron. Însă încercările sale de a reveni la sitcom-uri („Mr. Sunshine”, „Odd Couple”) s-au încheiat cu eșecuri.

CITEȘTE ȘI: David Beckham va juca alături de Matthew Perry într-un serial de comedie

Foto: Profimedia Images