Kate Middleton, ducesa de Cambridge, sublimă la 40 de ani; 3 fotografii portret au fost dezvăluite

De: Ana Obretin / 09.01.2022, 10:13

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, soția prințului William, împlinește 40 de ani duminică. Cu această ocazie, ducesa de Cambridge a fost imortalizată de fotograful de modă italian Paolo Roversi.

Trei portrete au fost realizate în Grădinile Botanice Regale din Kew, situate în estul Londrei. Un cadru rafinat, cu părul în vânt, un zâmbet larg și mâinile în buzunare – Kate Middleton este pur și simplu strălucitoare, în ținute șic, glamour și, totodată relaxate.

CITEȘTE ȘI: Dietă de vedetă: Descoperă cum își menține Kate Middleton silueta fină

La 10 ani de la nuntă, rochia lui Kate Middleton continuă să influențeze miresele

În primul portret, soția prințului William poartă un machiaj ușor, cu doar un ruj rubiniu care se asortează unei rochii somptuoase cu bust asimetric. Ca și rochia ei de mireasă, creația este semnată de casa Alexander McQueen. Look-ul a fost completat de cercei cu diamante aparținând reginei Elizabeth a II-a.

În celelalte două portrete, realizate în alb și negru, Kate Middleton poartă rochii fluide, albe, colecțiile pret-a-porter și resort 2022 ale casei Alexander McQueen. Ținutele sunt completate de cercei cu perle care i-au aparținut prințesei Diana, pe care aceasta i-a primit drept cadou de nuntă. Diana a purtat bijuteriile într-un portret celebru realizat de Patrick Demarchelier în 1990. 

Kate Middleton – 40 de ani și simboluri

Paolo Roversi, autorul fotografiilor, a declarat: „Să realizez portretul alteței aale regale ducesa de Cambridge a fost o adevărată onoare și un pur moment de bucurie. Am fost impresionat de primirea ei călduroasă și prietenoasă și fermecat de ochii ei strălucitori care reflectau frumusețea sufletului ei și zâmbetul ei, arătând generozitatea inimii ei. A fost pentru mine o experiență profundă și bogată, un moment de neuitat. Am cunoscut o persoană minunată, una care cu energia ei pozitivă poate aduce speranță lumii întregi”.

Fotografiile, care fac parte din expoziția „Coming Home” a National Portrait Gallery, vor fi expuse în Berkshire, unde a copilărit Kate Middleton, în St Andrews, unde l-a cunoscut pe prințul William, și în Anglesey, unde au avut prima lor casă împreună, potrivit The Mirror.

Ducesa Catherine de Cambridge este căsătorită cu prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tonul Marii Britanii, din 2011. Cei doi au împreună trei copii, prințul George, în vârstă de 8 ani, prințesa Charlotte, de 6 ani, și prințul Louis, de 3 ani.

CITEȘTE ȘI: E demonstrat ştiinţific! Kate Middleton are nasul perfect

Care este secretul părului strălucitor al lui Kate Middleton? Iată cum poţi avea păr de Ducesă!

Foto: Profimedia Images