Kate Winslet a devenit imaginea L’Oréal Paris (GALERIE FOTO)

Apropo.ro / 05.06.2021, 13:34

La 45 de ani, Kate Winslet a devenit imaginea L’Oréal Paris, la zece ani după ce a fost cea a brandului Lancôme. Apărătoare ferventă a frumuseții naturale, ea revendică dreptul femeilor de a se elibera de complexe și de a-și suma formele cu feminitate. Portretul unei femei asumate, care refuză orice formă de retuș, luptând împotriva chirurgiei estetice și a Photoshop-ului.

Ea face parte dintre acele personalități a căror popularitatea transmite un mesaj cu adevărat puternic tuturor femeilor. Așa că este normal ca la 10 ani după ce a fost imaginea brandului Lancôme, Kate Winslet să devină chipul L’Oréal Paris, care sărbătorește în 2021 50 de ani de când au faimosului slogan: „Pentru că merit”. 

Mândră să fie femeie, Kate Winslet a vorbit adesea despre complexele sale într-un mediu care încurajează tinerețea și corpul perfect. Mai mult sau mai puțin voluptuoasă în ritmul rolurilor sale și al vieții sale de femeie îndrăgostită și de mamă (are trei copii), celebra Rose din „Titanic“ refuză astăzi să fie retușată pe afișele filmelor sale. Consideră ridurile normale, ca și restul imperfecțiunilor inerente unei femei trecute de 40 de ani. 

A făcut furori și în timpul filmărilor miniserieiMare of Easttown”, când a insistat ca regizorul Craig Zobel să nu îi editeze burta care i se vedea în timpul unei scene de sex. 

O atitudine relaxată și care încurajează acceptarea corpului este din ce în ce mai prezentă la actrițele care au ales să vorbească liber despre aceste subiecte considerate tabu într-o lume care mimează și cere perfecțiune. 

Asta nu înseamnă nici pe departe că senzuala Kate Winslet nu știe să-și pună în valoare atuurile fizice. Reușește de cele mai multe ori să își scoată în evidență rotunjimile în rochii scurte, negre, care îi subliniază picioarele sau cu decolteuri originale care îi pun în valoare sânii.

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet este un detectiv bântuit în miniseria polițistă „Mare of Easttown”

Foto: Profimedia Images