Kate Winslet nu l-a lăsat pe regizorul miniseriei „Mare of Easttown“ Craig Zobel să-i editeze la montaj burta, într-o scenă sexuală

De: Nicoleta Lepădatu / 02.06.2021, 08:48
Kate Winslet nu l-a lăsat pe regizorul miniseriei „Mare of Easttown“ Craig Zobel să-i editeze la montaj burta, într-o scenă sexuală

Kate Winslet a dezvăluit că s-a luptat pentru a păstra o scenă de sex deloc flatantă pentru ea, cu colegul ei de distribuție din „Mare of Easttown“ Guy Pearce, în care i se vedea o „bucată mare de burtă”.

Pentru a înfățișa în mod realist personajul ei de vârstă mijlocie în miniseria „Mare of Easttown“, produsă de HBO, Kate Winslet, câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 45 de ani, a spus că personajul ei este „o femeie complet funcțională, cu defecte, cu un corp și o față care se mișcă și arată sinonim cu vârsta ei.”

„Cred că le simțim lipsa”, a declarat ea despre apariția atât de rară a corpurilor feminine nefiltrate și realiste din film și televiziune, în timpul unui interviu acordat New York Times.

Actrița a insistat să păstreze o scenă deloc flatantă pentru ea

Deși recunoaște că imaginea ei nici pe departe strălucitoare în această scenă poate fi surprinzătoare pentru unii telespectatori, ea a spus că a refuzat oferta regizorului Craig Zobel de a edita „o bucată mare de burtă”. „Să nu îndrăznești!”, și-a amintit ea că i-a spus, după ce el a asigurat-o că unghiul nefavorabil în care fusese filmată nu va fi difuzat.

Mai mult decât atât, nu a fost de acord și a trimis de două ori înapoi o serie de afișe promoționale, pentru că apărea în ele extrem de retușată, când ea știa prea bine câte riduri are în jurul ochilor.

Winslet, care împlinește 46 de ani în câteva luni, a menționat, de asemenea, că „zilele ei sunt numărate când vine vorba despre nuditate pe ecran”.

„Nu mă mai simt atât atât de confortabil să o fac. De fapt, nici măcar nu este un lucru de vârstă. Va veni un moment în care oamenii vor spune: „Oh, iată-o din nou!”, a explicat ea. Anterior, actrița spusese că a devenit foarte tonifiată pentru rol, deoarece a trebuit să „alerge mult” în această miniserie.

Kate Winslet, despre personajul ei din miniseria „Mare of Easttown“

„Este plăcut să simt că Mare a fost odată puternică în tinerețe, dar nu am vrut să o fac o femeie imposibilă, supraomenească de patruzeci și ceva de ani”, a declarat ea pentru revista Emmy.

Ea a adăugat: „Majoritatea femeilor nu sunt așa. Facem ce putem în mijlocul unei vieți în care suntem nevoite permanent să jonglăm cu orice altceva”.

În ceea ce privește posibilitatea de a se întoarce să o interpreteze din nou pe detectivul Mare Sheehan, vedeta a spus că i-ar plăcea mult să aibă această oportunitate.

„Mi-e dor de ea. Chiar îmi este. Și asta este cel mai ciudat lucru. Simt că sunt în doliu”, a spus Winslet. „A fost un rol absolut minunat.”

Miniseria o urmărește pe Mare Sheehan, un detectiv ce locuiește în orășelul american Easttown, din Pennsylvania, și are sarcina de a investiga o crimă, în condițiile în care se confruntă cu dificultăți în viața personală.

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet spune că filmul în care a jucat în urmă cu 9 ani, „Contagion”, ne-a pregătit pentru pandemia de COVID-19

Foto: Profimedia Images