HBO Max a avut dificultăți tehnice chiar la finalul miniseriei “Mare of Easttown”, cu Kate Winslet

De: Loredana Toma / 31.05.2021, 16:46
HBO Max a avut dificultăți tehnice chiar la finalul miniseriei “Mare of Easttown”, cu Kate Winslet

Platforma de streaming HBO Max s-a blocat chiar în timpul difuzării episodului final al miniseriei “Mare of Easttown”, cu Kate Winslet în rolul principal.

Fanii show-ului și-au exprimat nemulțumirea din cauza întreruperilor pe care le-au experimentat în timpul difuzării și, chiar dacă situația a fost remediată, incidentul nu a fost lăsat să treacă neobservat pe rețelele de socializare. 

Mare of Easttown” a fost un subiect de conversatii aprinse încă de la debut, din 18 aprilie, iar, săptămâna trecută, miniseria a avut o audiență medie de două milioane de telespectatori, aproape dublul numărului de persoane care au urmărit primul episod, potrivit site-ului EW.

Kate Winslet: “Am simţit  o conexiune, nu doar cu personajul, ci şi cu lumea în care trăieşte”

În producția difuzată pe HBO Max “Mare of Easttown”, actrița premiată cu Oscar Kate Winslet poate fi urmărită în rolul unui detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania, care investighează o crimă, în timp ce încearcă să-și mențină viața personală pe linia de plutire. Miniseria are șapte episoade, este regizată de Craig Zobel, iar scenariul este semnat de Brad Inglesby. “Mare of Easttown” este prima miniserie HBO în care joacă Winslet după producția din 2011 „Mildred Pierce”.

„Nu am mai citit niciodată despre un personaj ca Mare. Dar am simţit imediat o conexiune, nu doar cu personajul, ci şi cu lumea în care trăieşte”, a precizat Winslet într-unul dintre comunicatele transmise înainte de lansarea show-ului.

CITEȘTE ȘI: Kate Winslet spune că filmul în care a jucat în urmă cu 9 ani, „Contagion”, ne-a pregătit pentru pandemia de COVID-19  

Kate Winslet, printre vedetele care suferă de o boală ciudată: „Sunt o impostoare” 

Kate Winslet are steaua ei

Foto: Profimedia Images