Kathy Griffin va reveni în sezonul 5 din „Search Party”. Actrița a terminat filmările înainte de operația de extirpare parțială a unui plămân

De: Nicoleta Lepădatu / 12.08.2021, 07:56
Kathy Griffin va reveni în sezonul 5 din „Search Party

Kathy Griffin s-a alăturat distribuției „Search Party” pentru cel de-al cincilea sezon, conform publicației Variety.

Kathy Griffin va reapărea în comedia HBO Max în rolul Liquorice Montague, o teoreticiană a conspirației care o ia pe Chantal (Clare McNulty) sub aripa ei ca „intern co-dependent”.

„Lucrul cu Kathy a fost un moment imens de viață pentru noi. Ea a adus atât de multă căldură, umanitate și profesionalism și a jucat un rol care va încânta lumea ”, au spus într-o declarație comună Sarah-Violet Bliss și Charles Rogers.

Al patrulea sezon al „Search Party” s-a încheiat cu prietenii lui Dory (Alia Shawkat) crezând că a murit în incendiul care a mistuit casa în subsolul căreia a fost prizonieră. Cu toate acestea, în ultimele momente ale episodului, ea s-a trezit și a spus că „a văzut totul”. Se pare că nu va dura mult până să se reunească cu prietenii ei, deoarece HBO Max va difuza cel de-al cincilea sezon al comediei întunecate, în care Dory intră într-un parteneriat de afaceri foarte public cu carismaticul miliardar  Tunnel Quinn (Jeff Goldblum) – și readuce în viața ei vechi prieteni: Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) și Drew (John Reynolds). Desigur, asta înseamnă că vor începe o altă călătorie altruistă, dar terifiantă.

Actrița americană Kathy Griffin, care a făcut public, în urmă cu câteva zile, că a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare online că se simte bine după ce a fost operată pentru a-i fi îndepărtată o parte din plămânul stâng. 

În urmă cu câteva zile, actrița a scris, pe contul ei de Instagram, că suferă de cancer pulmonar în primul stadiu, plămânul stâng fiind singurul afectat. Intervenția chirurgicală a fost un succes pentru actrița de comedie de 60 de ani. Datorită acestei proceduri, Kathy Griffin speră că nu va mai avea nevoie de chimioterapie sau radioterapie. 

Vaccinată împotriva COVID-19, Kathy Griffin a precizat că, dacă nu ar fi făcut acest lucru, „ consecințele ar fi fost și mai grave” pentru ea.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer, optimistă după extirparea parțială a unui plămân