O mamă susține că a „mirosit” cancerul fiicei ei. Ce diagnostic i-au pus fetiței medicii

De: Alex Manole / 02.07.2021, 08:47

O mamă din Scoția susține că a „mirosit” faptul că fiica ei are leucemie, cu mult timp înainte ca medicii să pună diagnosticul.

Se știe despre câini și alte animale că au capacitatea de a detecta, prin miros, bolile. În Finlanda câinii sunt deja folosiți pentru a depista bolnavii de COVID-19. Nu se știa însă că și oamenii ar avea această capacitate.

Totuși, Sharon Mac Allister a scris pe Facebook că a simțit că fiica ei avea un miros familiar. Femeia susține că la fel mirosea o femeie bolnavă de cancer pe care a întâlnit-o în trecut. Îngrijoară, mama și-a dus fiica la analize, mai ales că fata acuza dureri puternice de spate.

Medicii au pus inițial, în 2018, un diagnostic greșit. Au susținut că durerile sunt provocate de greutatea fetei, care era supraponderală. Cum problema nu s-a rezolvat, fetița, Kianne, a fost dusă și la alte analize. Abia în februarie 2019 medicii au pus diagnosticul de leucemie. Între timp, fetiția de opt ani și-a pierdut abilitatea de a merge și reflexele, iar chimioterapia i-a transformat viața într-un calvar.

Sharon a descris în detaliu tot coșmarul prin care familia ei a trecut și a publicat imagini cu fetița, pentru a încuraja oamenii să doneze bani organizației Childhood Cancer Research.

Sursa: Go4it.ro

CITEȘTE ȘI:

Întâlnirea cu Messi i-a schimbat viaţa, în rău. Ce s-a întâmplat cu Murtaza Ahmadi

Cine sunt frații mai mici ai șefului Tesla, Elon Musk