Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer, optimistă după extirparea parțială a unui plămân

De: Ana Obretin / 03.08.2021, 10:25
Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer, optimistă după extirparea parțială a unui plămân

Actrița americană Kathy Griffin, care a făcut public, în urmă cu câteva zile, că a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare online că se simte bine după ce a fost operată pentru a-i fi îndepărtată o parte din plămânul stâng. 

În urmă cu câteva zile, actrița a scris, pe contul ei de Instagram, că suferă de cancer pulmonar în primul stadiu, plămânul stâng fiind singurul afectat. Intervenția chirurgicală a fost un succes pentru actrița de comedie de 60 de ani. Datorită acestei proceduri, Kathy Griffin speră că nu va mai avea nevoie de chimioterapie sau radioterapie. 

„Ar trebui să pot respira normal. Ar trebui să am o viață normală în decurs de o lună sau mai puțin „, a scris aceasta pe Instagram.

Vaccinată împotriva COVID-19, Kathy Griffin a precizat că, dacă nu ar fi făcut acest lucru, „ consecințele ar fi fost și mai grave” pentru ea.

O actriță de succes, în special pe micul ecran, premiată cu două Emmy, Griffin a fost întotdeauna foarte implicată în sprijinirea cercetărilor privind cancerul, după ce și-a pierdut fratele și sora din cauza acestei boli.

CITEȘTE ȘI: James Michael Tyler, vedetă a serialului „Friends”, diagnosticat cu cancer în stadiu terminal

Ronnie Wood, de la The Rolling Stones, diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer

Sarah Harding, fosta cântăreaţă a trupei Girls Aloud, a anunţat că are cancer la sân avansat

Kathy Griffin, în locul lui Joan Rivers la “Fashion Police”

5 vedete interzise în emisiuni televizate

Foto: Profimedia Images