James Michael Tyler, vedetă a serialului „Friends”, diagnosticat cu cancer în stadiu terminal

De: Ana Obretin / 22.06.2021, 11:25
James Michael Tyler, vedetă a serialului

Actorul James Michael Tyler, una dintre vedetele serialului „Prietenii tăi/ Friends”, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu terminal. „Nu vreau ca oamenii să fie nevoiți să treacă prin ceea ce am trecut eu”, a spus Tyler, care l-a interpretat vreme de zece ani pe managerul Central Perk, Gunther, în sitcom-ul de succes.

A primit diagnosticul în 2018, în timpul unui control de rutină, dar, în prezent, boala i-a afectat și oasele, a declarat actorul într-un interviu pentru emisiunea Today, potrivit NME.

„Am fost diagnosticat cu cancer la prostată avansat, care se răspândise la oase”, a spus el. „Este în etapa a patra. Cancer în ultimul stadiu. Deci, în cele din urmă, știi, probabil că mă va ucide”, a declarat Tyler  

După ce a urmat o terapie hormonală, Tyler a aflat că boala s-a răspândit la oase, provocând paralizia jumătății inferioare a corpului, iar în prezent face chimioterapie.

James Michael Tyler a dezvăluit, de asemenea, că, din cauza acestei boli, nu a putut participa personal la recenta reunire a distribuției serialului „Friends”, pentru episodul special difuzat de HBO. „A fost un sentiment dulce-amărui, sincer. Am fost foarte fericit că am fost inclus. A fost decizia mea să nu fac parte din asta fizic și să particip pe Zoom, practic, pentru că nu voiam să atrag atenția asupra mea”, a mai spus actorul în vârstă de 59 de ani.

CITEȘTE ȘI: Courteney Cox și Ed Sheeran au recreat dansul fraților Geller din serialul “Friends”

Episodul special al sitcom-ului „Friends” a pus la grea încercare platforma HBO GO

Cum arată actorii din serialul „Friends”, 21 de ani mai târziu!

Foto: Profimedia Images