Kathy Lamkin („No Country for Old Men”) a murit. Actrița avea 74 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 12.04.2022, 07:41
Kathy Lamkin („No Country for Old Men”) a murit. Actrița avea 74 de ani

Kathy Lamkin, actrița texană care a interpretat rolul managerului parcului de rulote Desert Aire, alături de personajul Anton Chigurh al lui Javier Bardem, în lungmetrajul câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film al fraților Coen, „No Country for Old Men”, a murit. Ea avea 74 de ani.

Lamkin a locuit în Pearland, Texas, și a murit pe 4 aprilie după o scurtă boală, a anunțat agenția Linda McAlister Talent.

„Kathy era extraordinar de talentată și un suflet atât de blând și amuzant”, a spus agenția. „Trăiește în marile roluri pe care le-a adus la viață atât de creativ și unic. Cât de uimitor să fi cunoscut această persoană incredibilă.”

Lamkin a fost cunoscută și pentru contribuția ei ca enigmatica Tea Lady în „The Texas Chainsaw Massacre” (2003) și în continuarea din 2006, „The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning”.

Pe lângă faptul că l-a înfruntat pe sinistrul Chigurh în „No Country for Old Men” (2007), Lamkin a fost o prezență remarcabilă în alte filme precum „Waiting for Guffman” (1996), „The Life of David Gale” (2003), „Kiss Kiss Bang Bang” ( 2005), „The Astronaut Farmer” (2006), „The Heartbreak Kid” (2007), „Welcome to the Rileys” (2010) și „Sweetwater” (2013).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Estelle Harris, care a jucat rolul mamei lui George Costanza în „Seinfeld”, a murit. Actrița avea 93 de ani

Paul Herman („The Sopranos”, „Goodfellas”) a murit la vârsta de 76 de ani

William Hurt, câștigător al Oscarului pentru „Kiss of the Spider Woman”, a murit. Actorul avea 71 de ani

Tags: