Keira Knightley va fi vocea personajului principal din animația „Charlotte”

De: Nicoleta Lepădatu / 22.07.2021, 14:29
Keira Knightley va fi vocea personajului principal din animația „Charlotte

De două ori nominalizată la Oscar, Keira Knightley va fi vocea personajului principal din animația „Charlotte”, o adaptare după cartea de benzi desenate cu același nume, care va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto.

Alături de Keira Knightley, distribuția vocală a animației „Charlotte” îi include pe Jim Broadbent, Sam Claflin, Henry Czerny, Eddie Marsan, Brenda Blethyn și Sophie Okonedo.

„Charlotte” este regizat de Eric Warin și Tahir Rana, cu un scenariul scris de Erik Rutherford și David Bezmozgis. Versiunea franceză a animației „Charlotte” va avea în rolurile pricipale vocile lui Marion Cotillard și a lui Romain Duris. Drama animată este inspirată din seria de pictură autobiografică „Life? Or Theatre?” de Charlotte Salomon.

„Charlotte” este  o producție Canada-Franța-Belgia și spune povestea lui Charlotte Salomon, o tânără care crește în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și ajunge ca la finalul acestuia sa creeze adevărate capodopere cu arta ei.

„Toți cei de la Sierra / Affinity suntem încântați să lucrăm cu această distribuție plină de staruri și să prezentăm acest film de animație unic distribuitorilor din întreaga lume”, a declarat Jen Gorton, vicepreședintele executiv al Sierra / Affinity,  responsabilul de producție și vânzări. „Povestea lui Charlotte este una care merită să fie spusă și suntem încrezători că talentul masiv al distribuției, combinat cu direcția echipei de filmare, va impresiona adulții din întreaga lume.”

Julia Rosenberg, de la January Films a mai adăugat: „Charlotte Salomon a inventat memoriile grafice atunci când și-a pictat povestea vieții în peste o mie de lucrări în timp ce trăia ca refugiată în timpul războiului. Vitalitatea și talentul ei uimitor au fost trecute cu vederea de prea mult timp. ”

Julia Rosenberg va fi producător, împreună cu Jérôme Dopffer, Eric Goossens și Anton Roebbens. Între producătorii executivi se află Keira Knightley, Marion Cotillard, Morgan Emmery, Jean-Charles Levy, Cédric Iland, Bastien Sirodot, Robert Lantos, Jim Sternberg, Joe Iacono, Mark Musselman, Nancy Grant și Xavier Dolan. Printre coproducătorii filmului se numără Christina Rotsaert, Patrick Puzenat și Thierry Dechilly.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Keira Knightley nu va mai filma scene de sex sau nud pentru pelicule regizate de bărbați