Kenneth Branagh îl va interpreta pe prim-ministrul britanic Boris Johnson, în serialul „This England”

De: Nicoleta Lepădatu / 19.05.2022, 06:58
Kenneth Branagh îl va interpreta pe prim-ministrul britanic Boris Johnson, în serialul „This England”

Kenneth Branagh îl va interpreta pe prim-ministrul britanic Boris Johnson în serialul „This England” care va fi difuzat de postul de televiziune Sky şi care va recrea modul de gestionare a pandemiei de coronavirus în Anglia, conform presei britanice.

Într-un videoclip difuzat de postul britanic, Kenneth Branagh joacă rolul lui Boris Johnson, cu celebrul său păr blond vâlvoi, în timp ce susţine o conferinţă de presă la reşedinţa sa oficială din Downing Street 10.

„This England”, care va fi lansat anul acesta, abordează provocările cu care s-a confruntat executivul britanic în timpul crizei de COVID-19, precum şi controversele în care a fost implicat premierul britanic legate de Brexit şi viaţa sa particulară.

Clipul prezentat de Sky începe cu vocea lui Kenneth Branagh, în rolul lui Boris Johnson, care anunţă că 2020 va fi un an de prosperitate.

Puţin mai târziu, o altă voce spune „500.000 de morţi, în cel mai rău scenariu posibil”, iar în imaginile prezentate din interiorul sediului din Downing Street 10 sunt auzite câteva dintre îndemnurile cele mai repetate în primele luni ale pandemiei: „Spălaţi-vă pe mâini” şi „Staţi acasă”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: Kenneth Branagh devine prima persoană nominalizată la 7 categorii, devansându-i pe George Clooney și Walt Disney, care au avut câte 6