Kevin Spacey, la primul rol principal după scandalul sexual care i-a afectat cariera

De: Ana Obretin / 12.05.2022, 14:18
Kevin Spacey, la primul rol principal după scandalul sexual care i-a afectat cariera

Kevin Spacey se pregătește să revină într-un rol principal, cel din „1242 – Gateway To The West”.

Cu Eric Roberys, Christopher Lambert și Terence Stamp în rolurile principale, filmul va fi unul dintre numeroasele proiecte care vor fi prezentate la Cannes Market. Regizorul maghiar Peter Soos va regiza filmul, cu Aron Horvath și Joan Lane ca scenariști. Deși a apărut în „Peter Five Eight” și în filmul indie italian cu buget redus „L’uomo Che Disegnò Dio”, anul trecut, „1242” va reprezenta primul rol important al lui Spacey de când i-au fost aduse acuzații de agresiune sexuală, în 2017.

Actorul Anthony Rapp l-a acuzat pentru prima dată pe actor că i-a făcut avansuri sexuale, în 1986, urmând numeroase acuzații făcute de alți bărbați. Spacey a negat toate acuzațiile. Ulterior, a fost eliminat din drama Netflix „House Of Cards” și înlocuit de Christopher Plummer în filmul lui Ridley Scott „All The Money In The World”, potrivit NME

Cel mai recent rol principal jucat de Kevin Spacey, premiat cu două Oscaruri, a fost cel din serialul Netflix „House of Cards„. Producătorii au regândit total ultimul sezon al seriei, iar personajul jucat de Robin Wright a devenit cel principal.

CITEȘTE ȘI: Kevin Spacey face documentare despre foşti preşedinţi ai SUA

Kevin Spacey ne învaţă să compunem scrisori! Actorul va scrie o carte

Kevin Spacey le da lecții de buna purtare celor care merg la teatru

Foto: Profimedia Images