Kid Cudi va juca în thrillerului de acțiune al lui John Woo „Silent Night”

De: Nicoleta Lepădatu / 05.04.2022, 14:10
Kid Cudi va juca în thrillerului de acțiune al lui John Woo „Silent Night”

După ce a jucat în horrorul „X”, de la A24, Scott Mescudi, cunoscut și sub numele de Kid Cudi, va avea un rol într-un alt film de același gen. Mescudi va juca în thrillerul de acțiune al lui John Woo „Silent Night”, alăturându-se unei distribuții care îl include, printre alții, pe Joel Kinnaman.

Proiectul îl are în centrul acțiunii pe Godlock (Kinnaman), care este „un tată cu misiunea de a-și răzbuna fiul cel mic, care a fost prins tragic în focul încrucișat al violenței bandelor în Ajunul Crăciunului. Împușcat și aproape omorât în timp ce se afla în urmărirea ucigașilor, Godlock promite să-și răzbune fiul prin orice mijloace.” Kid Cudi îl va juca pe detectivul Dennis Vassel.

Robert Lynn a scris scenariul filmului, care se află în producție în prezent în Mexico City, cu o distribuție care îi include și pe Harold Torres și Catalina Sandino Moreno.

Compania John Wick Thunder Road Films produce împreună cu Capstone Studios. Basil Iwanyk și Erica Lee vor produce pentru Thunder Road, alături de Christian Mercuri pentru Capstone și Lori Tilkin pentru A Better Tomorrow Films. David Haring, Joe Gatta, Ruzanna Kegeyan, Mike Gabrawy și Will Flynn vor fi producători executivi.

Scott Mescudi mai poate fi urmărit în filmul de groază „X”, al lui Ti West, în care joacă alături de Jenna Ortega, Brittany Snow și Mia Goth. El urmează să joace și să-și facă debutul regizoral cu filmul Netflix „Teddy”, care îi are ca producători pe Jay-Z și pe regizorul „The Harder They Fall”, Jeymes Samuels.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kid Cudi va juca în „September 17th”, filmul care reprezintă debutul regizoral al lui Brittany Snow