„Killers of the Flower Moon”, filmul lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, va fi lansat în 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 27.07.2022, 08:46
„Killers of the Flower Moon”, filmul lui Martin Scorsese, cu  Leonardo DiCaprio în rolul principal, va fi lansat în 2023

Foarte așteptatul „Killers of the Flower Moon” de la Apple în regia lui Martin Scorsese nu va apărea în acest sezon de Oscar. Drama cu Leonardo DiCaprio și Jesse Plemons în rolurile principale va fi lansată abia în 2023.

Cu un scenariu scris de Eric Roth și adaptat după romanul de succes „Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI” de David Grann, filmul fusese inițial programat pentru 2023 de către Apple. Cu toate acestea, discuțiile dintre regizor și studio cu privire la posibilitatea lansării filmului până în 2022 au avut loc după ce acțiunile lui Will Smith la premiile Oscar la începutul acestui an au schimbat strategia de lansare a Apple pentru drama „Emancipation”.

Scorsese este cunoscut pentru procesul elaborat de editare împreună cu colaboratoarea sa frecventă Thelma Schoonmaker. În ciuda încheierii filmărilor în septembrie 2021, „Killers of the Flower Moon”, care a avut un buget de 200 de milioane de dolari nu va fi gata la timp pentru acest sezon de Oscar, potrivit surselor.

În schimb, acum se zvonește că se urmărește un mare debut în festival în 2023 la Cannes, Veneția sau un alt eveniment de același calibru.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Martin Scorsese va regiza un film biografic despre Grateful Dead, cu Jonah Hill în rolul lui Jerry Garcia

Leonardo DiCaprio, în discuții finale pentru a juca în ”Jim Jones”, film pe care îl va și produce