Kim Mi-soo, cunoscută pentru rolul din „Snowdrop”, a murit. Actrița coreeană avea 29 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 06.01.2022, 07:45
Kim Mi-soo, cunoscută pentru rolul din „Snowdrop”, a murit. Actrița coreeană avea 29 de ani

Actrița coreeană Kim Mi-soo, cunoscută pentru rolul secundar serialul de televiziune „Snowdrop”, a murit. Aceasta avea doar 29 de ani.

„Kim ne-a părăsit brusc pe 5 ianuarie”, a declarat într-un comunicat agenția Landscape, care o reprezentă. „Toată lumea este cuprinsă de o mare tristețe. Vă rugăm să vă abțineți de la zvonuri sau speculații false, astfel încât familia să o poată plânge în pace.” Declarația agenției a fost tradusă de Joongang Daily și nu a fost precizată nicio cauză a morții.

În „Snowdrop”, Kim (sau Kim Misu) joacă rolul unei studente activiste care împarte o cameră de cămin cu protagonista Young-ro, interpretată de Jisoo din grupul K-pop Blackpink.

Serialul „Snowdrop” a fost produs de JTBC Studios și Drama House și este difuzat pe rețeaua JTBC din Coreea. În restul lumii, este prezentat ca producție Disney Plus.

Conform presei locale, Kim Mi-soo a jucat inclusiv în două filme din 2019 „Memories” și „Kyungmi’s World”, în serialul dramă JTBC „Human Luwak”, dar și în „Hi Bye, Mama!” de la tvN și în „Into the Ring” (2020) pe KBS.

„Snowdrop” este o melodramă romantică, plasată pe fundalul mișcării pro-democrație din 1987. Serialul a stârnit controverse acerbe cu privire la acuratețea sa istorică, alegerea cântecelor și reprezentarea nord-coreenilor. S-a spun că sponsorii și-au retras sprijinul și a fost lansată o petiție către președintele Coreei de Sud, care a adunat peste 300.000 de semnături.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Netflix a fost dat în judecată de un furnizor de internet sud-coreean după creșterea traficului datorată vizionării serialului ”Squid Game”

„Hellbound”, noua serie sud-coreeană care ar putea detrona „Squid Game” (VIDEO)

Bong Joon Ho este primul regizor sud-coreean care va prezida juriul Festivalului de la Veneția

 

Tags: