Kirsten Dunst s-a căsătorit cu Jesse Plemons

De: Nicoleta Lepădatu / 09.07.2022, 13:43
Kirsten Dunst s-a căsătorit cu Jesse Plemons

Kirsten Dunst și Jesse Plemons s-au căsătorit, a confirmat echipa actriței pentru publicația The Hollywood Reporter.

Cei doi au început relația în 2016 după ce s-au cunoscut în timp ce lucrau împreună la cel de-al doilea sezon din „Fargo” de la FX și s-au logodit anul următor.

Mai multe detalii despre nuntă nu au fost încă făcute publice de cuplu. Actorii au împreună doi copii, pe Ennis, în vârstă de 4 ani, și pe James, în vârstă de 14 luni.

În februarie, Kirsten Dunst a spus într-un interviu pentru The Los Angeles Times despre speranțele cuplului de a oficializa relația cât se poate de curând. Interviul a sărbătorit faptul că cele două vedete au câștigat primele nominalizări la Oscar, ambele pentru rolurile secundare din filmul Netflix al lui Jane Campion, „The Power of the Dog”.

„Ne spunem unul altuia soț și soție”, spunea atunci Dunst, în vârstă de 40 de ani. „Dar trebuie să ne căsătorim în acest punct. E ridicol. Doar că nu am plănuit o nuntă. A fost COVID, apoi am mai avut un copil. Nu am vrut să fiu însărcinată, să mă căsătoresc, să fac o petrecere și să nu mă pot distra cu toată lumea.”

În timpul unui interviu pentru The Hollywood Reporter, actrița a spus că speră să lucreze din nou cu Plemons, în vârstă de 34 de ani, în viitorul apropiat.

„Avem câteva idei, iar eu și Jesse ne dorim să facem un alt proiect”, a spus Dunst. „Este actorul meu preferat cu care să lucrez.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actorii Kirsten Dunst și Jesse Plemons, părinți pentru a doua oară