A fost lansat trailerul filmului ”The Power of The Dog”, cu Benedict Cumberbatch şi Kirsten Dunst (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 04.11.2021, 21:29
A fost lansat trailerul filmului ”The Power of The Dog”, cu Benedict Cumberbatch şi Kirsten Dunst (Video)

Trailerul filmului ”The Power of The Dog”, regizat şi adaptat de Jane Campion, cu Benedict Cumberbatch şi Kirsten Dunst în rolurile principale, a fost lansat de Netflix, unde lungmetrajul va fi disponibil începând cu 1 decembrie.

Aspru, cu ochii palizi, carismatic, Phil Burbank este fascinant într-un mod brutal. Toată povestea, puterea şi fragilitatea lui sunt prinse în trecut şi în pământ. Este un cowboy dur.

În anul 1925, fraţii Burbank sunt fermieri bogaţi în Montana. La restaurantul Red Mill, în drum spre piaţă, o întâlnesc pe Rose, proprietara văduvă, şi pe maleabilul ei fiu, Peter. Phil se comportă atât de crud încât îi duce pe amândoi până la lacrimi, bucurându-se de rănile lor şi stârnind râsul colegilor săi – cu excepţia fratelui său George, care o consolează pe Rose, apoi decide să se căsătorească cu ea.

Phil pendulează între furie şi viclenie, batjocorindu-i pe mamă şi fiu şi pare că îl ia pe băiat sub aripa lui. Este acest ultim gest o slăbiciune care îl lasă pe Phil expus sau un complot care se transformă mai departe în ameninţare?

În primăvara anului 2019, Campion declara: „«The Power of the Dog» este un roman nemaipomenit care merită o viaţă pe marele ecran. Nu m-am putut opri din a mă gândit la poveste. M-a bântuit. Tema masculinităţii, nostalgia şi trădarea sunt un amestec ameţitor. Rareori găseşti o poveste în care temele, acţiunea şi personajele construiesc tensiunea pe măsură ce se dezvăluie unele pe altele şi finalul este satisfăcător şi neaşteptat”.

Este pentru prima dată când ea a lucrat cu un personaj principal masculin. „Phil este un personaj carismatic şi complex care îi declară război noii soţii a fratelui lui şi fiului ei adolescent”.

Din distribuția  filmului „The Power of the Dog” fac parte Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, iar filmul este produs de Jane Campion, Tanya Seghatchian, Emile Sherman, Iain Canning și Roger Frappier.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Teaser trailerul Netflix pentru „The Power of the Dog”, în regia lui Jane Campion, a fost lansat (Video)