Actorii Kirsten Dunst și Jesse Plemons, părinți pentru a doua oară

De: Ana Obretin / 11.09.2021, 09:00
Actorii Kirsten Dunst și Jesse Plemons, părinți pentru a doua oară

Actorii Kirsten Dunst și Jesse Plemons au devenit părinți a doua oară. Într-un interviu publicat vineri în The New York Times, actrița a dezvăluit că a născut, în urmă cu patru luni, un al doilea ei băiețel, care a primit numele de James Robert.

„Acesta este cel mai nou tip, Big Kahuna. Este un înger, dar este un înger flămând. Și un înger greu „, a spus Dunst despre bebelușul ei, care are deja 8 kilograme. în interviu. „Sunt atât de obosită, pentru că nu am dormit nicio noapte de patru luni”, a spus Dunst. „Și eu am dezvoltat contracții ale ochilor. Da, sunt într-un moment cu adevărat special”, a mai declarat actrița.

Dunst a făcut public pentru prima dată că este din nou însărcinată în luna martie, când a pozat pentru coperta ediției anuale a W Magazine.

În acea ediție, regizoarea filmului „Marie Antoinette” (2006), Sofia Coppola, și-a prezentat „muzele” – Dunst, în vârstă de 39 de ani, Rashida Jones și Elle Fanning, care au lucrat cu ea – într-o atmosferă glamour din anii 1980.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Deși au existat zvonuri despre căsătoria lui Dunst cu Plemons, în vârstă de 33 de ani, iar actrița a fost prezentată pe copertă purtând verighetă, cei doi nu au confirmat informația. Actorii s-au logodit în 2017 și mai au împreună un fiu, Ennis, născut în 2018. Dunst și Plemons s-au cunoscut în 2016, când amândoi au jucat în drama FX „Fargo”. Cei doi actori împart din nou marele ecran în cel mai recent film regizat de Jane Campion „The Power of the Dog”. În acest lungmetraj, George (Plemons) se căsătorește cu Rose (Dunst), o văduvă și o mamă singură, în ciuda dezaprobării fratelui său intimidant, interpretat de Benedict Cumberbatch. Filmul va fi lansat în anumite cinematografe pe 17 noiembrie, înainte de a fi disponibil pe Netflix, pe 1 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Jesse Plemons preia rolul lui Leonardo DiCaprio în “Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese

Filme controversate cu copii: Roluri mature primite de actori prea tineri

Audiţii la Hollywood! Cum arătau actorii înainte de a deveni celebri (VIDEO)

Foto: Profimedia Images