Audiţii la Hollywood! Cum arătau actorii înainte de a deveni celebri (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 05.01.2015, 08:00
Audiţii la Hollywood! Cum arătau actorii înainte de a deveni celebri (VIDEO)
Înainte de a ajunge faimoşi în toată lumea, actorii celebri de la Hollywood au fost nişte simpli necunoscuţi, aspiranţi la un rol care să le schimbe viaţa. Cum arătau Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Emma Stone sau Scarlett Johansson la începutul carierei lor? Ca orice om obişnuit!

Un nou montaj video cu audiţiile actorilor celebri de la Hollywood a devenit viral în toate reţelele de socializare. Filmarea respecitvă conţine audiţiile unor actori extrem de cunoscuţi în acest moment. De la proba lui Brad Pitt pentru filmul ” Backdraft”, în regia lui Ron Howard, până la prima filmare a lui Leonardo DiCaprio, pe vremea când avea doar 8 ani şi juca într-un serial de televiziune, ” The Outsiders”.

Alte audiţii memorabile sunt cele ale lui Robert De Niro pentru rolul din ”Naşul”, Jimmy Fallon pentru ”Saturday Night Live” sau Tom Cruise pentru pelicula ”Risky Business”.

Foto: captură video

De asemenea, fostele staruri Disney apar în acest montaj. Lindsay Lohan, Selena Gomez şi Miley Cyrus erau doar nişte puştoaice atunci când au dat probe pentru producţiile care, peste ani, le-au făcut celebre: “The Parent Trap”, “Magicienii din Waverly Place” şi “Hannah Montana”.

 

Chiar şi actriţele celebre de azi au avut parte şi de audiţii mai proaste. De exemplu, cu mulţi ani în urmă, când avea doar 11 ani, Scarlett Johansson a dat o probă pentru rolul Judy Shepherd din ”Jumanji”. Din păcate, blondina nu a reuşit să-i convingă atunci pe producători, care au ales-o pe Kirsten Dunst. Asta nu înseamnă că Scarlett nu s-a transformat într-una dintre cele mai căutate actriţe din ziua de azi.

Foto: captură video

Pe cine veţi mai descoperi în montajul cu pricina? Pe Sophie Turner şi Maisie Williams pentru ”Urzeala tronurilor”,  pe Alyson Hannigan  în ”Plăcintă americană”, pe celebrul Hugh Laurie în proba pentru serialul care l-a consacrat – ”Dr. House” – sau pe Emma Stone în proba pentru ”Easy A”.

 

În urmă cu un an, aceste filmuleţe au fost scoase la licitaţie de către de casa Julien’s Auction, cu ajutorul a trei directori de casting care au acceptat să vândă 12 loturi de înregistrări video. Montajele conţineau în total 54 audiţii, în care apar unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood, filmaţi în timp ce primeau şi pierdeau anumite roluri, în ultimii 30 de ani. Iniţiativa casei de licitaţii însă nu a avut prea mult succes, pentru că mai multe filmări au fost piratate şi urcate pe YouTube sub forma mai multor montaje.