Kristen Stewart s-a logodit cu scenarista Dylan Meyer

De: Nicoleta Lepădatu / 03.11.2021, 15:11
Kristen Stewart s-a logodit cu scenarista Dylan Meyer

Kristen Stewart se căsătorește. Actrița a anunțat că ea și scenarista Dylan Meyer s-au logodit, într-un interviu cu Howard Stern, la CNN, marți.

„Ne căsătorim, o vom face cu siguranță”, a spus Stewart. „Am vrut să fiu cerută în căsătorie, așa am realizat foarte clar ceea ce îmi doream și ea a reușit să facă asta. Ne căsătorim, se întâmplă”.

Cât despre momentul în care plănuiesc să se căsătorească, vedeta ”Spencer” nu a spus, dar are o idee clară despre cum vrea să fie nunta. „Vreau să stau acasă”, a continuat Stewart. „Vreau să fiu în L.A., ca să poată veni toată lumea și… vreau să fie totul cât se poate de informal și pe relaxare. Nu vreau ca cineva să conducă pe nimeni spre altar. Vom sta față în față, ne vom face jurămintele și atât.”

Cuplul s-a cunoscut acum opt ani, dar s-a reîntâlnit și au început o relație la o petrecere câțiva ani mai târziu.
Kristen Stewart i-a spus lui Howard Stern totul despre Dylan Meyer într-un interviu anterior: „Când știi, știi. Știi ce vreau să spun?” Și a adăugat: „Nu există nimic de care să fii extrem de sigur, pentru că noi nu știm nimic, de fapt. Și când te îndrăgostești asta este singurul lucru legat de care poți avea certitudini. Știi că ești îndrăgostit”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kristen Stewart a început să aleagă distribuția pentru debutul ei regizoral cu ”The Chronology of Water”

„Spencer”: Trailerul filmului despre prințesa Diana, cu Kristen Stewart, a fost lansat

Dezvăluiri intime! Cum arată iubita actriţei Kristen Stewart – FOTO