Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, cu 301 milioane de followers

De: Nicoleta Lepădatu / 14.01.2022, 09:35
Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, cu 301 milioane de followers

Kylie Jenner, membră a clanului Kardashian, a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, ajungând la numărul impresionant de peste 300 de milioane de abonaţi, conform BBC.

Contul ei număra deja 301 milioane de urmăritori și astfel le devansează pe Ariana Grande şi Selena Gomez, ambele urmărite de 289 de milioane de abonaţi pe Instagram, dar o plasează în urma fotbalistului Cristiano Ronaldo (cu 389 de milioane de urmăritori). În vârstă de 24 de ani, Kylie Jenner a devenit celebră în urma apariţiei la reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, alături de surorile ei vitrege Kourtney, Kim şi Khloe Kardashian.

Ea a fondat ulterior compania de cosmetice Kylie Cosmetics, printre alte incursiuni profitabile în lumea afacerilor.

Kylie Jenner doborâse deja un record pe Instagram în 2018, cu 18 milioane de like-uri la postarea care anunţa venirea pe lume a fiicei sale Stormi. Ulterior, o altă postare a reuşit să o depăşească, în 2019, adunând în momentul de faţă peste 55 de milioane de like-uri.

În prezent însărcinată cu al doilea copil, iubita rapperului Travis Scott a fost mai puţin prezentă pe Instagram în ultima vreme, în urma tragediei de la festivalul Astroworld din Houston, Texas, din luna noiembrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, este însărcinată a doua oară

INTERVIU. Kylie Jener: „Îmi plac lucrurile sentimentale, pentru că pe cele materiale mi le pot cumpăra singură”

Cum a ajuns Kris Jenner de la casnică la conducerea „mega-imperiului” Kardashian – FOTO

Tags: